1 miljoen banen voor je droomhuis

Van lerares naar eigenares van een droomhuis: dat hoopt Chrissi Sharkey te worden met haar concept. Met haar site www.amillionjobstodo.com klaart ze allerlei klusjes voor minimaal 1 pond.
Chrissi heeft namelijk haar oog op dit droomhuis in Engeland.
Door diverse klusjes voor mensen te doen probeert ze het benodigde geldbedrag in te zamelen om dit huis te kunnen kopen.

Het is aan de opdrachtgevers wat ze precies betalen voor haar diensten. Dat kunnen allerlei dingen zijn, zoals stofzuigen of het maken van t-shirts, tot het assisteren bij het maken van een bedrijfsplan. Chrissi houdt een blog bij van haar takenlijst. ze heeft het inmiddels zo druk dat zelfs haar eigen man haar 25 pond bood voor het schoonmaken van hun huis. Binnen de eerste 10 maanden heeft Chrissi met haar unieke concept een slordige 15000 pond verdiend. Niet gek!
vind op onderwerp

Wat denk je dat het belangrijkste is...

... als je gaat werken ... voor het Van Gogh Museum. Iedereen kent het Van Gogh Museum van naam. Uitzendkrachten van De Werkstudent werken al geruime tijd voor het Van Gogh Museum. Bij dat werk komt heel wat kijken. Daarom deze poll. Wij zijn benieuwd naar jou idee :). Stem nu op onze poll!