1 miljoen banen voor je droomhuis

Van lerares naar eigenares van een droomhuis: dat hoopt Chrissi Sharkey te worden met haar concept. Met haar site www.amillionjobstodo.com klaart ze allerlei klusjes voor minimaal 1 pond.
Chrissi heeft namelijk haar oog op dit droomhuis in Engeland.
Door diverse klusjes voor mensen te doen probeert ze het benodigde geldbedrag in te zamelen om dit huis te kunnen kopen.

Het is aan de opdrachtgevers wat ze precies betalen voor haar diensten. Dat kunnen allerlei dingen zijn, zoals stofzuigen of het maken van t-shirts, tot het assisteren bij het maken van een bedrijfsplan. Chrissi houdt een blog bij van haar takenlijst. ze heeft het inmiddels zo druk dat zelfs haar eigen man haar 25 pond bood voor het schoonmaken van hun huis. Binnen de eerste 10 maanden heeft Chrissi met haar unieke concept een slordige 15000 pond verdiend. Niet gek!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!