1 miljoen banen voor je droomhuis

Van lerares naar eigenares van een droomhuis: dat hoopt Chrissi Sharkey te worden met haar concept. Met haar site www.amillionjobstodo.com klaart ze allerlei klusjes voor minimaal 1 pond.
Chrissi heeft namelijk haar oog op dit droomhuis in Engeland.
Door diverse klusjes voor mensen te doen probeert ze het benodigde geldbedrag in te zamelen om dit huis te kunnen kopen.

Het is aan de opdrachtgevers wat ze precies betalen voor haar diensten. Dat kunnen allerlei dingen zijn, zoals stofzuigen of het maken van t-shirts, tot het assisteren bij het maken van een bedrijfsplan. Chrissi houdt een blog bij van haar takenlijst. ze heeft het inmiddels zo druk dat zelfs haar eigen man haar 25 pond bood voor het schoonmaken van hun huis. Binnen de eerste 10 maanden heeft Chrissi met haar unieke concept een slordige 15000 pond verdiend. Niet gek!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!