27 Maart Earth Hour, licht in de duisternis

27 Maart om 20.30 gaat in Nederland het licht uit. Letterlijk, want deze dag is uitgeroepen tot 'Earth Hour,' een uur en een dag waarop wereldwijd gestreden wordt voor klimaatverandering.
'Earth Hour' is georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds, maar het idee werd als snel internationaal geadopteerd en uitgevoerd. In alle steden, gebouwen en huishoudens over de wereld gaat het licht een uurtje uit om energie te besparen en bewust te worden van het onnodig verbruik van licht. Want ook licht zorgt voor 'vervuiling.' Earth Hour heeft miljoenen participanten en honderden deelnemende landen.

Een leuke vergelijking van wat Earth Hour voor effect heeft:

De energiebesparing die Earth Hour bereikt staat gelijk aan het verwijderen van 48,613 auto's van de weg voor 1 uur.

Of het uitzetten van 200.000 standaard televisies voor 1 heel uur.

Dit staat weer voor een besparing van zo'n 24.86 ton koolstofdioxide.

Best wat, dus uit met dat licht, aanstaande zaterdag om half 9 's avonds. Pak je kaarsen erbij en lees een goed boek!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!