3x Straatvuil pimpen

Zolang er nog geen cao-akkoord is, staken schoonmakers door tot 19 mei. Wat dat voor gevolgen heeft voor het straataanzicht, moge duidelijk zijn: nu al liggen de stoepen vol met overbeladen vuilniscontainers en vuilniszakken.
Om het staatbeeld toch wat minder ontsierend te maken, delen wij 3 unieke en handige manieren om je vuil op te slaan.

1. Kleurrijke vuilniszakken
Via deze site kun je vuilniszakken in de meest bijzondere kleuren en patronen bestellen. Deze zijn 100% afbreekbaar.

2. Geurloze compostbak

Met deze vuilnisbak heb je geen last meer van luchtjes. Nadeel is dat het alleen geschikt is voor compost. De fruit-en groenteresten worden tot een geurloze en droge massa omgezet. De bak is afwasbaar in de vaatwasser.

3. Vuilnis op vriezertemperatuur
Toegegeven, deze designervuilnisbak zet je misschien niet op de stoep, maar omdat deze versie je vuilnis in feite invriest, kan je vuilnis best een tijdje binnen blijven staan zonder risisco op bacterieen en vervelende luchtjes. Een topexemplaar!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!