Blue Monday? Met deze tips kom je er weer uit

Heb jij het ook gehad met het koude weer, blut zijn na de kerstdagen of de nasleep van de recessie? Werkstudent geeft je tips om je blue-monday dip tegen te gaan! Lees hier verder.
Heb jij het ook gehad met het koude weer, blut zijn na de kerstdagen of de nasleep van de recessie? Werkstudent geeft je tips om je blue-monday dip tegen te gaan! Lees hier verder.

- Na de feestdagen begint de inhoud van je portomonnee behoorlijk te slinken. Daar kun je natuurlijk iets aan doen: zoek een leuke bijbaan of ander werk om je saldo weer een flinke boost te geven.
- Heb je al gedacht aan een dosis lichttherapie? Wordt geen gevangene van het winterweer en ga elke dag tenminste een kwartiertje naar buiten. Krijg je gelijk wat beweging.
- Plan alvast je vakantie, ga lekker surfen op websites met leuke aanbiedingen. Of ga naar de vakantiebeurs om inspiratie op te doen. Maar boek wel buiten het seizoen om, dat scheelt een hoop.
- Tot slot: geef je CV weer eens een goede update, loop je linkedin-profile na en verhoog je aanwezigheid op andere social networks. Zo blijf je in het zicht van werkgevers en maak je meer kans op je ideale baan. Voor meer tips over je online identiteit, klik hier.
 
Overigens heb je nog genoeg om naar uit te kijken. Volgens bedenker van de blue monday is er ook de gelukkigste dag van het jaar. Dit jaar valt die dag op vrijdag 18 juni, vlak voor de zomer.
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!