Callcenter werk

Callcenter werk kun je op allerlei manieren invullen, op fulltime of parttime basis of zelfs als bijbaan.
Callcenter werk kun je inbound doen, maar ook outbound.Inbound callcenter werk houdt in dat je gebeld wordt door klanten en hen voorziet van informatieover producten of diensten. Bij outbound callcenter werk is dat precies omgekeerd.

Je belt mensen op om een dienst of product te verkopen. Bij callcenter werk val je uiteraard nooit zomaar mensen ‘lastig.’ Werken in een callcenter houdt ook in dat je altijd het register raadpleegt om te zien of mensen wel gebeld willen worden.

Ben je commercieel en heb je lef? Wellicht is callcenter werk dan wel iets voor jou! Kijk bij onze recente vacatures:www.werkstudent.nl/vacatures

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!