Callcenter werk

Callcenter werk kun je op allerlei manieren invullen, op fulltime of parttime basis of zelfs als bijbaan.
Callcenter werk kun je inbound doen, maar ook outbound.Inbound callcenter werk houdt in dat je gebeld wordt door klanten en hen voorziet van informatieover producten of diensten. Bij outbound callcenter werk is dat precies omgekeerd.

Je belt mensen op om een dienst of product te verkopen. Bij callcenter werk val je uiteraard nooit zomaar mensen ‘lastig.’ Werken in een callcenter houdt ook in dat je altijd het register raadpleegt om te zien of mensen wel gebeld willen worden.

Ben je commercieel en heb je lef? Wellicht is callcenter werk dan wel iets voor jou! Kijk bij onze recente vacatures:www.werkstudent.nl/vacatures

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!