CV van Leonardo Da Vinci gevonden

Voordat Leonardo Da Vinci beroemd werd om zijn uitvindingen, stond hij in zijn eigen tijd vooral bekend om de wapens die hij maakte. Maar om brood op de plank te brengen, moest ook hij zijn CV verspreiden.
Zijn CV/sollicitatiebrief kun je hier vinden. Hij stuurde deze aan de hertog van Milaan om aan nieuwe opdrachten te komen in zijn wapenmakerij. Wat Leonardo Da Vinci uitermate goed deed, is dat hij beschreef wat hij kon betekenen voor de hertog om hem in wapens en tactieken te voorzien die hem door iedere oorlog zouden helpen.

Hij benoemde zijn skills zonder zijn echte geheimen weg te geven. Dit zorgt voor een prikkelende sollicitatiebrief/CV zoals alleen Da Vinci dat kon!

Kun jij ook een kei van een sollicitatiebrief of CV schrijven? Kijk hier voor alle vacatures waar je deze teksten op kan loslaten!

Bron: cenedella.com
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!