CV van Leonardo Da Vinci gevonden

Voordat Leonardo Da Vinci beroemd werd om zijn uitvindingen, stond hij in zijn eigen tijd vooral bekend om de wapens die hij maakte. Maar om brood op de plank te brengen, moest ook hij zijn CV verspreiden.
Zijn CV/sollicitatiebrief kun je hier vinden. Hij stuurde deze aan de hertog van Milaan om aan nieuwe opdrachten te komen in zijn wapenmakerij. Wat Leonardo Da Vinci uitermate goed deed, is dat hij beschreef wat hij kon betekenen voor de hertog om hem in wapens en tactieken te voorzien die hem door iedere oorlog zouden helpen.

Hij benoemde zijn skills zonder zijn echte geheimen weg te geven. Dit zorgt voor een prikkelende sollicitatiebrief/CV zoals alleen Da Vinci dat kon!

Kun jij ook een kei van een sollicitatiebrief of CV schrijven? Kijk hier voor alle vacatures waar je deze teksten op kan loslaten!

Bron: cenedella.com
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!