Dayleez: great dinners everyday

Er is een reden dat we overstelpt worden met coupon en korting-sites. Ze zijn ontzettend populair! We willen tegenwoordig allemaal graag de meest aantrekkelijke kortingen krijgen en zo goedkoop mogelijk eten, dagjes weg en meer. Vooral voor studenten komt deze laatste aanwinst in het korting segment als geroepen.
Dayleez.nl brengt namelijk regelmatig aanbiedingen uit. Deze richten zich uitsluitend op 'daily dinners': een hoofdgerecht of menu van de dag. Handig als je een keer zin hebt om goedkoop uit te gaan of als je huisgenoot weer eens wat heeft laten aanbranden. Eet smakelijk!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!