De ideale bijbaan, wat betekent dat voor jou?

De ideale bijbaan of het ideale werk bestaat vaak slechts alleen in onze voorstelling. Slapend rijk worden terwijl je fantastisch leuk (of makkelijk) werk verricht is helaas iets waar weinig de mogelijkheid toe hebben. Toch zijn er elementen die er aan bijdragen dat een bijbaan dicht in de buurt van jouw ideale bijbaan komt. Welke factoren bepalen dat voor jou? Doe mee aan onze enquete!
Wat is jouw belangrijkste reden om voor een bijbaan te kiezen? Wat zijn het ideale aantal uren dat je wil werken bij een bijbaan?

Beantwoord hier een aantal vragen om te laten weten wat jouw ideale bijbaan inhoudt!

We beloven je natuurlijk geen ideale bijbaan, maar kunnen met deze antwoorden wel kijken in hoeverre ons aanbod daarmee overeenkomt. Wellicht staat er een leuke bijbaan op je te wachten in ons aanbod, ontdek het hier!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!