De ideale bijbaan, wat betekent dat voor jou?

De ideale bijbaan of het ideale werk bestaat vaak slechts alleen in onze voorstelling. Slapend rijk worden terwijl je fantastisch leuk (of makkelijk) werk verricht is helaas iets waar weinig de mogelijkheid toe hebben. Toch zijn er elementen die er aan bijdragen dat een bijbaan dicht in de buurt van jouw ideale bijbaan komt. Welke factoren bepalen dat voor jou? Doe mee aan onze enquete!
Wat is jouw belangrijkste reden om voor een bijbaan te kiezen? Wat zijn het ideale aantal uren dat je wil werken bij een bijbaan?

Beantwoord hier een aantal vragen om te laten weten wat jouw ideale bijbaan inhoudt!

We beloven je natuurlijk geen ideale bijbaan, maar kunnen met deze antwoorden wel kijken in hoeverre ons aanbod daarmee overeenkomt. Wellicht staat er een leuke bijbaan op je te wachten in ons aanbod, ontdek het hier!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!