Een vakantiebaan, de voordelen?

Een vakantiebaan = volop genieten van de zomer! Het is zomer. In plaats van studeren ga je genieten van de zon, op vakantie of leuke dingen doen met vrienden! Dat kost geld, maar met een vakantiebaan is het mogelijk deze leuke activiteiten te kunnen betalen. » » »

De Elevatorpitch, tips en tricks

In het dagelijks leven, op netwerkborrels, maar ook tijdens sollicitatie gesprekken wordt de vraag 'wie ben je' regelmatig gesteld. De vraag lijkt eenvoudig, maar wat is het antwoord? » » »

Minder vakantiegeld? Hoe komt dit?

YES, het is juni, het vakantiegeld is binnen! Dat wordt volop genieten van een volle bankrekening! Maar is dat ook zo? Het kan zomaar zijn dat je minder vakantiegeld hebt ontvangen dan je had verwacht. » » »

Festivalchecklist!

Weer of geen weer, het was lekker druk op de bevrijdingsfestivals door heel Nederland. Het festivalseizoen is weer in volle gang. Achter het idealistische beeld van zonovergoten, gezellige festivals wacht ook de realiteit van ranzige toiletten, modderige velden, dronken vrienden en meer. No worries, om goed voorbereid te zijn op de festivals van komende zomer, weer of geen weer, hier de festival checklist! » » »

Koningsdag voorbij, op naar de festivals!

Helaas, koningsdag is weer voorbij. Na een paar dagen nagenieten van het mooie weer en de gezelligheid is het weer tijd om lekker aan het werk of aan de studie te gaan. Ondertussen verheugen we ons alweer op de gezelligheid en de festivals die deze zomer gaan brengen. Helaas, festivals zijn duur. Hoe zorg je ervoor dat je deze zomer uit je dak gaat zonder een al te lege portemonnee? Dé oplossing: een vakantiebaan bij De Werkstudent en op zoek naar goedkope en gratis festivals! » » »

minimumloon-en-jeugdloon-2015

De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en minimumjeugdloon stijgen per 1 juli 2015 met 0.4%. Hieronder vindt u de nieuwe vastgestelde bedragen. Het wettelijk brutominimumloon (WML) voor werknemers van 23 jaar en ouder bij een volledig dienstverband wordt per 1 juli 2015: per maand: € 1.507,80 per week: € 347,95 per dag: € 69,59 De bedragen van het wettelijk minimumloon werd per 1 januari 2015 met 0,44% verhoogd. Het wettelijk minimumloon voor werknemers van 23 jaar en ouder bij een volledig dienstverband bedraagt per 1 januari 2015:   minimum maandloon: € 1.501,80  minimum weekloon: € 346,55  minimum dagloon: € 69,31  Tegelijkertijd is ook het wettelijk minimumjeugdloon verhoogd. » » »

Verhoging minimumloon juli 2014

De bedragen van het wettelijk minimumloon zijn per 1 juli 2014 met 0,65% verhoogd. Het wettelijk minimumloon voor werknemers van 23 jaar en ouder bij een volledig dienstverband bedraagt per 1 juli 2014:    minimum maandloon: € 1.495,20  minimum weekloon: € 345,05  minimum dagloon: € 69,01  » » »