Resultaten poll: Hoe blijf je als werknemer gemotiveerd?

Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent. Motivatie is zowel voor jou als voor je werkgever heel belangrijk. Jij als gemotiveerde werknemer bent gelukkiger en productiever.Maar wat moet je opdrachtgever / leidinggevende precies doen om jou gemotiveerd te houden? Waardoor voel jij je gewaardeerd? Juist, die vraag hebben jullie beantwoord in onze poll! Ook zo benieuwd naar de resultaten? » » »

HELP! Welke foto voeg ik toe op mijn CV?

Je bent niet verplicht een foto aan je CV toe te voegen. De meningen over het wel of niet toevoegen van een foto op je CV zijn erg verdeeld. Een werkgever mag bij de sollicitatieprocedure wel vragen om een foto, mits representativiteit belangrijk is voor de functie. Wel of geen foto toevoegen? Met een foto op je CV presenteer je jezelf ter ondersteuning van je CV en motivatiebrief. Je geeft je CV een persoonlijke noot. Zorg dat je weet welke boodschap je wil overbrengen met je foto. De keuze om wel of geen pasfoto toe te voegen aan je CV laat je afhangen van de functie waar je naar solliciteert. Is representativiteit een belangrijk aspect bij de uitvoering van de functie, zoals bij receptionist(e), accountmanager of stewardess? Dan levert je foto meerwaarde. Voeg een foto dus alleen toe als het je CV versterkt. » » »

Museumnacht Amsterdam

Op zaterdag 7 november van 19:00 tot 02:00 uur is de museumnacht Amsterdam. Weet jij al waar je naar toe zou willen gaan? Tijdens de museumnacht Amsterdam geniet je van speciale rondleidingen, muziek, workshops en tentoonstellingen. De kaarten voor de museumnacht Amsterdam zijn intussen een week in de verkoop. Heb jij je kaarten al binnen en weet jij al welke musea jij gaat bezoeken? Wij hebben de top 10 'must visits' voor je op een rij gezet. » » »

Resultaten poll: Waar wil jij het liefst meer over weten?

Onze derde poll Waar wil jij het liefst meer over weten?' is afgesloten met 50 respondenten! Bedankt voor julllie stem! Omdat jij natuurlijk de resultaten wil weten, hebben wij de uitslagen voor je op een rij gezet:   De resultaten 48% van jullie wil meer weten over sollicitatietips 28% van jullie wil meer weten over gesprekstechnieken slecht 6% van jullie wil meer weten over het gebruik van social media 12% van jullie wil meer weten over wet-en regelgevnig slechts 6% wil meer weten over personal branding » » »

De resultaten: oefen een introductiegesprek

Onze tweede poll 'Zou jij een introductiegesprek voorafgaande aan je sollicitatie willen oefenen' is afgesloten met wel 90 respondenten! Allemaal bedankt voor het stemmen!   Omdat je vast met smart zit te wachten op de resultaten, hebben wij de uitslag snel voor je op een rij gezet:   De resultaten 40% vroeg zich af wat een introductiegesprek nou eigenlijk is. Slecht 15,5% van jullie wil het introductiegesprek liever NIET oefenen 44,5% van jullie wil het introductiegesprek WEL oefenen  » » »

Uitnodiging CBM Congres

Zie onderstaande uitnodiging voor het CBM Congres. De Werkstudent is niet verbonden aan dit congres, maar wil dit wel graag onder jullie aandacht brengen. » » »

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!