Personal Branding, jij als merk!

Personal Branding, letterlijk 'persoonlijk merk'. Of je het nou wil of niet, ook jij bent een persoonlijk merk. Dit merk, deze persoonlijke beeldvorming, is van groot belang bij het solliciteren! Maar waarom eigenlijk? » » »

CV check,doe de CV checklist!

Het maken van je Curriculum Vitae lijkt zo eenvoudig. Echter eenmaal begonnen kost het veel meer tijd en denkwerk dan verwacht. Wat zet je ook alweer allemaal op je CV  en hoe zorg je ervoor dat je niks vergeet? Heb jij een verbluffende CV  klaar liggen? Doe de CV check aan de hand van onze CV checklist en start met solliciteren! » » »

Hostmanship, 6 do's en 3 don'ts voor jou als medewerker

Hostmanship is een vrij nieuwe term en gaat een stap verder dan klantgerichtheid. Bij Hostmanship geef je mensen het gevoel dat ze welkom zijn, meer dan welkom. Dit kan in allerlei opzichten, zowel prive alsmede zakelijk. Zakelijk geldt dit niet alleen voor de branches zoals de horeca, klantenservice en de retail. Hostmanship wordt steeds populairder, zelfs op kantoren wordt de filosofie steeds meer gebruikt. Ben jij al bekend met de term Hostmanship? » » »

De ideale vakantiebaan, horecawerk in Amsterdam!

De laatste tentamens zijn achter de rug en het einde van het schooljaar is in zicht. Tijd om de studieboeken (voorlopig) weer in de kast te gooien en op zoek te gaan naar een vakantiebaan! Wil jij gezelligheid, geld verdienen en genieten van het mooie weer deze zomer het liefst combineren? Ga werken in de horeca in Amsterdam! » » »

Een vakantiebaan, de voordelen?

Een vakantiebaan = volop genieten van de zomer! Het is zomer. In plaats van studeren ga je genieten van de zon, op vakantie of leuke dingen doen met vrienden! Dat kost geld, maar met een vakantiebaan is het mogelijk deze leuke activiteiten te kunnen betalen. » » »

De Elevatorpitch, tips en tricks

In het dagelijks leven, op netwerkborrels, maar ook tijdens sollicitatie gesprekken wordt de vraag 'wie ben je' regelmatig gesteld. De vraag lijkt eenvoudig, maar wat is het antwoord? » » »