Hostmanship, 6 do's en 3 don'ts voor jou als medewerker

Hostmanship is de kunst klanten het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Dit geldt niet alleen voor de branches zoals de horeca, klantenservice en de retail. Hostmanship wordt steeds populairder, zelfs op kantoren wordt de filosofie steeds meer gebruikt. Ben jij al bekend met de term Hostmanship? » » »

De ideale vakantiebaan, horecawerk in Amsterdam!

De laatste tentamens zijn achter de rug en het einde van het schooljaar is in zicht. Tijd om de studieboeken (voorlopig) weer in de kast te gooien en op zoek te gaan naar een vakantiebaan! Wil jij gezelligheid, geld verdienen en genieten van het mooie weer deze zomer het liefst combineren? Ga werken in de horeca in Amsterdam! » » »

Een vakantiebaan, de voordelen?

Een vakantiebaan = volop genieten van de zomer! Het is zomer. In plaats van studeren ga je genieten van de zon, op vakantie of leuke dingen doen met vrienden! Dat kost geld, maar met een vakantiebaan is het mogelijk deze leuke activiteiten te kunnen betalen. » » »

De Elevatorpitch, tips en tricks

In het dagelijks leven, op netwerkborrels, maar ook tijdens sollicitatie gesprekken wordt de vraag 'wie ben je' regelmatig gesteld. De vraag lijkt eenvoudig, maar wat is het antwoord? » » »

Minder vakantiegeld? Hoe komt dit?

YES, het is juni, het vakantiegeld is binnen! Dat wordt volop genieten van een volle bankrekening! Maar is dat ook zo? Het kan zomaar zijn dat je minder vakantiegeld hebt ontvangen dan je had verwacht. » » »

Festivalchecklist!

Weer of geen weer, het was lekker druk op de bevrijdingsfestivals door heel Nederland. Het festivalseizoen is weer in volle gang. Achter het idealistische beeld van zonovergoten, gezellige festivals wacht ook de realiteit van ranzige toiletten, modderige velden, dronken vrienden en meer. No worries, om goed voorbereid te zijn op de festivals van komende zomer, weer of geen weer, hier de festival checklist! » » »

Koningsdag voorbij, op naar de festivals!

Helaas, koningsdag is weer voorbij. Na een paar dagen nagenieten van het mooie weer en de gezelligheid is het weer tijd om lekker aan het werk of aan de studie te gaan. Ondertussen verheugen we ons alweer op de gezelligheid en de festivals die deze zomer gaan brengen. Helaas, festivals zijn duur. Hoe zorg je ervoor dat je deze zomer uit je dak gaat zonder een al te lege portemonnee? Dé oplossing: een vakantiebaan bij De Werkstudent en op zoek naar goedkope en gratis festivals! » » »