Uitzendburo De Werkstudent

Uitzendburo De Werkstudent is gespecialiseerd in studentenwerk. We bemiddelen studenten in de start van hun studie, bijvoorbeeld wanneer ze op zoek zijn naar een studentenbaan, bijbaan, vakantiewerk of parttime werk.

Tijdens de studie verzorgen wij studentenwerk of stages en afstudeeropdrachten. Ook na de studieperiode kunnen wij heel veel voor werkzoekenden betekenen: kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures voor afgestudeerden en/of meer ervaren professionals.
Aan het begin van de loopbaan zorgen we voor een passende startersfunctie of een fulltime baan. De Werkstudent voorziet continu in studiegerelateerde vacatures. Naast ons specialisme in studentenwerk zijn we tevens een van de grootste leveranciers van de Luchthaven Schiphol.

We bemiddelen in verschillende functies, van beveiliger, vliegtuigschoonmaker tot (grond)stewardess. Je kunt via ons dus vacatures vinden voor werk op SchipholMeer informatie over onze activiteiten en vacatures op Schiphol?

Werkstudenten zijn flexibel, leren snel en kunnen voor verschillende werkzaamheden en in verschillende sectoren ingezet worden. Ons uitzendbureau zorgt met een ruim bemiddelbaar bestand en deskundig advies voor een optimale match tussen klant en kandidaat. We hebben een kenmerkende aanpak waarbij korte en informele communicatielijnen naar opdrachtgever en uitzendkracht centraal staan.

De Werkstudent is gevestigd door de hele randstad. U vindt ons uitzendbureau in Amsterdam en op Schiphol. Door onze nauwe samenwerking met zusterorganisatie Werkwijzer Uitzendbureaus zijn wij u van dienst in geheel Nederland. 

Werkstudent werkt! Voor uitzending, werving & selectie, pay-roll, detachering, stages en poolmanagement. Met de deskundigheid van De Werkstudent en onze korte communcatielijnen, vinden wij snel de juiste match tussen klant en kandidaat.

Meer weten? Ga naar het menu 'vacatures' of bel direct naar een van de vestigingen:
Amsterdam: 020 622 85 55
Schiphol: 020 406 79 70

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!