Lenen bij ib-groep loont

Leen jij geld bij de Informatie Beheer Groep? Dan kun jij hier jaarlijks 116 euro aan verdienen.
De rente op leningen is vaak hoger dan de spaarrente, maar die van de ib-groep is momenteel juist lager. Daarom kun je er voordeel mee halen door het geleende geld van de IB-groep op je spaarrekening te zetten. Toch raadt het Nibud je niet aan om met geleend geld te sparen. "Het blijft een schuld die je terug moet betalen en je weet niet wat er volgend jaar met de rente gebeurt." Mensen die echter al geld lenen kunnen hier toch nog hun voordeel uit halen. Dus, zet je geld tot december weg op een rekening met hoge spaarrente, maar let goed op wat er volgend jaar gebeurd!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!