Link: Cardcloud het digitale visitekaartje

Heb je verschillende nevenactiviteiten waar je regelmatig voor e-mailt? Wissel je regelmatig gegevens uit om te netwerken? Ben je freelancer met diverse expertises? Dat kan slimmer!
Cardcloud is een online visitekaartje waar al je social networks, blogs, fotosites, e.a. relevante (persoonlijke) gegevens aan gekoppeld kunnen worden.


Je kunt meerdere cardclouds maken, handig is bijvoorbeeld als je een freelancer bent, een kaartje te maken met iedere dienst of service die je aanbiedt met de daar aan gekoppelde informatie. Vervolgens kun je die ook in diverse email-wisselingen gebruiken.


Je kunt cardclouds van anderen bovendien opslaan in hetzelfde account.


Cardcloud kun je ook gebruiken op je smartphone.
Ga hier naartoe om het uit te testen!

vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!