Link van de week: groupon.nl

Eigenlijk is het er de tijd niet voor, om achter je pc verscholen naar onze favoriete en aanbevolen linkjes te surfen. Is het jou echter te warm buiten en vermijd je liever een zonnesteek, bekijk dan hier de link van de week.
Groupon.nl, voorheen mycitydeal, is vanwege het razendsnelle succes al binnen korte tijd overgenomen. Elke dag staat er in bijna iedere stad een 'deal' uitgelicht, een grote kortingsactie. Omdat deze aan veel mensen aangeboden kan worden, zijn er grootschalige kortingen mogelijk. Dit is alleen als er per actie genoeg aangegeven deelnemers zijn. Voorgaande acties van mycitydeal/groupon zijn bijvoorbeeld bioscoopkaartjes voor maar 1 euro, kortingsbonnen voor een kledingszaak tegen een zeer scherp tarief of uit eten voor de helft van de prijs.
Ga snel naar www.groupon.nl voor de actie van de dag!

Wil je nog meer profiteren van kortingsacties of budgetdeals? Ga dan naar onze 'goedkoop uit eten' selectie!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!