Link van de week: groupon.nl

Eigenlijk is het er de tijd niet voor, om achter je pc verscholen naar onze favoriete en aanbevolen linkjes te surfen. Is het jou echter te warm buiten en vermijd je liever een zonnesteek, bekijk dan hier de link van de week.
Groupon.nl, voorheen mycitydeal, is vanwege het razendsnelle succes al binnen korte tijd overgenomen. Elke dag staat er in bijna iedere stad een 'deal' uitgelicht, een grote kortingsactie. Omdat deze aan veel mensen aangeboden kan worden, zijn er grootschalige kortingen mogelijk. Dit is alleen als er per actie genoeg aangegeven deelnemers zijn. Voorgaande acties van mycitydeal/groupon zijn bijvoorbeeld bioscoopkaartjes voor maar 1 euro, kortingsbonnen voor een kledingszaak tegen een zeer scherp tarief of uit eten voor de helft van de prijs.
Ga snel naar www.groupon.nl voor de actie van de dag!

Wil je nog meer profiteren van kortingsacties of budgetdeals? Ga dan naar onze 'goedkoop uit eten' selectie!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!