Link van de week: hunch.com

Er zijn veel sites in het leven geroepen om je op basis van je smaak en voorkeuren nieuwe informatie en links te delen. Hier is weer een relatief nieuwe vermakelijke variant daar op.
Hunch.com weet op basis van jouw reactie op diverse artikelen, nieuwe dingen voor te schotelen die jij zeer waarschijnlijk zal waarderen. Dit doen ze door een soortgelijk systeem als bij de facebook 'like' button: je geeft een rating aan het artikel en zo bepaalt hunch of deze categorie tot je interesse behoort.


Evenals Hunch is ook StumbleUpon een dergelijk zelf lerend systeem van voorkeuren. Het hangt allemaal van jouw keuzes af wat het volgende bericht gaat zijn. Kies je categorieen en de dingen die je leuk of niet leuk vindt (duim omhoog, duim naar beneden).


Je kunt dit soort websites heel goed gebruiken als je op zoek bent naar inspiratie, nieuws, of gewoon als je je dodelijk verveelt :)

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!