Link van de week: hunch.com

Er zijn veel sites in het leven geroepen om je op basis van je smaak en voorkeuren nieuwe informatie en links te delen. Hier is weer een relatief nieuwe vermakelijke variant daar op.
Hunch.com weet op basis van jouw reactie op diverse artikelen, nieuwe dingen voor te schotelen die jij zeer waarschijnlijk zal waarderen. Dit doen ze door een soortgelijk systeem als bij de facebook 'like' button: je geeft een rating aan het artikel en zo bepaalt hunch of deze categorie tot je interesse behoort.


Evenals Hunch is ook StumbleUpon een dergelijk zelf lerend systeem van voorkeuren. Het hangt allemaal van jouw keuzes af wat het volgende bericht gaat zijn. Kies je categorieen en de dingen die je leuk of niet leuk vindt (duim omhoog, duim naar beneden).


Je kunt dit soort websites heel goed gebruiken als je op zoek bent naar inspiratie, nieuws, of gewoon als je je dodelijk verveelt :)

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!