Middelingsregeling ook voor starters

Heb jij als starter of freelancer een sterk wisselend inkomen? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor de middelingsregeling.
Deze regeling stamt uit 1893, toen boeren met een slechte oogst tegemoet gekomen werden in de hoogte van belasting. De huidige regeling strekt zich echter verder: starters op de arbeidsmarkt, freelancers en zelfs ondernemers kunnen aanspraak maken op de regeling. Met de regeling wordt op het inkomen een gelijkmatiger belastingheffing toegepast. Het verschil in betaalde belasting en belasting over het gemiddelde inkomen wordt berekend. Dit verschil kunnen gerechtigden vervolgens terugkrijgen. Of jij ook aan de voorwaarden voldoet, kun je hier controleren. Ben jij net gestart op de arbeidsmarkt en heb je nog geen leuke vaste job gevonden? Onder ‘vacatures’ vind je een groot aantal startersbanen die in jouw straatje passen!
Wat dacht je bijvoorbeeld van werken als client service medewerker bij een grote vermogensbeheerder, als accountant bij een bedrijfseconomische dienstverlener of als intercedent op een van de leuke vestigingen van de Werkstudent? Ga naar vacatures en meld je direct aan voor een zekere baan!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!