Middelingsregeling ook voor starters

Heb jij als starter of freelancer een sterk wisselend inkomen? Dan kom jij misschien wel in aanmerking voor de middelingsregeling.
Deze regeling stamt uit 1893, toen boeren met een slechte oogst tegemoet gekomen werden in de hoogte van belasting. De huidige regeling strekt zich echter verder: starters op de arbeidsmarkt, freelancers en zelfs ondernemers kunnen aanspraak maken op de regeling. Met de regeling wordt op het inkomen een gelijkmatiger belastingheffing toegepast. Het verschil in betaalde belasting en belasting over het gemiddelde inkomen wordt berekend. Dit verschil kunnen gerechtigden vervolgens terugkrijgen. Of jij ook aan de voorwaarden voldoet, kun je hier controleren. Ben jij net gestart op de arbeidsmarkt en heb je nog geen leuke vaste job gevonden? Onder ‘vacatures’ vind je een groot aantal startersbanen die in jouw straatje passen!
Wat dacht je bijvoorbeeld van werken als client service medewerker bij een grote vermogensbeheerder, als accountant bij een bedrijfseconomische dienstverlener of als intercedent op een van de leuke vestigingen van de Werkstudent? Ga naar vacatures en meld je direct aan voor een zekere baan!
vind op onderwerp

Waar wil jij het liefst meer over weten?

Deze poll staat in het teken van jou wensen. Waar wil jij het liefst meer over weten? Waar liggen jou interesses? Heb je behoeft aan meer sollicitatietips? Wil je meer weten over wet- en regelgeving of ben je op zoek naar de ultieme personal branding gids? Laat het ons weten! Stem nu op onze poll!