Multi-search engine een echt studentenwerk

Altijd al content willen zoeken op wikipedia, youtube, marktplaats, google en bol.com, maar dan tegelijk? Dan is spudu wellicht de oplossing voor jou.
Spudu is een nieuwe startpagina die op één pagina gebruik maakt van meerdere zoekmachines. Een multi-search engine waar je door o.a youtube en marktplaats kan spitten met een minimalistisch design. De startpagina is ontworpen door Edo van Royen, een 19-jarige student. Hij wilde een zoekmachine ontwikkelen die niet alleen meerdere zoekmachines combineerde, maar ook nog eens simplistisch in gebruik is. Het resultaat vind je hier.
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!