Oude en nieuwe poll

De vorige poll vroeg reactie op de vraag: wat doe jij met je oranje spullen?
De oranje t-shirts en andere merchandise kennen vele bestemmingen, maar bij de meerderheid van de pollers (47%) verdwijnen ze in een stoffige kast. Een kleine 26% gooit de spullen weg. Tip: wil jij je oranje kleding niet bewaren, doneer deze aan het goede doel en doe ze in de dichtbijzijnde textielcontainer! En dan nu even een heel ander topic voor de nieuwe poll: hoeveel print jij gemiddeld?

Aanleiding van deze poll is een onderzoek waaruit blijkt dat werknemers gemiddeld 28 pagina's printen per dag. Wij zijn benieuwd hoe het gemiddelde is onder studenten, die toch ietsjes meer opgegroeid zijn in 'the digital age.'

Pollen maar! (Zie rechterkolom op de homepage voor de poll.)
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!