Oude en nieuwe poll

De vorige poll vroeg reactie op de vraag: wat doe jij met je oranje spullen?
De oranje t-shirts en andere merchandise kennen vele bestemmingen, maar bij de meerderheid van de pollers (47%) verdwijnen ze in een stoffige kast. Een kleine 26% gooit de spullen weg. Tip: wil jij je oranje kleding niet bewaren, doneer deze aan het goede doel en doe ze in de dichtbijzijnde textielcontainer! En dan nu even een heel ander topic voor de nieuwe poll: hoeveel print jij gemiddeld?

Aanleiding van deze poll is een onderzoek waaruit blijkt dat werknemers gemiddeld 28 pagina's printen per dag. Wij zijn benieuwd hoe het gemiddelde is onder studenten, die toch ietsjes meer opgegroeid zijn in 'the digital age.'

Pollen maar! (Zie rechterkolom op de homepage voor de poll.)
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!