Parttime schoonmaak werk, diverse vacatures!

Ben jij flexibel beschikbaar in de avond of daguren en wil je graag bijverdienen in de schoonmaak? Werk je het liefst in omgeving Amsterdam of op het altijd dynamische Schiphol? Kijk dan hier voor een overzicht van schoonmaak werk vacatures.
Ben jij flexibel beschikbaar in de avond of daguren en wil je graag bijverdienen in de schoonmaak? Werk je het liefst in omgeving Amsterdam of op het altijd dynamische Schiphol? Kijk dan hier voor een overzicht van schoonaakwerk werk vacatures.

Reageer direct op een van deze vacatures in de schoonmaak:

Schoonmaak werk parttime Amsterdam
http://www.werkstudent.nl/vacature/studenten-gezocht-voor-in-de-schoonmaak-avond-en-weekend-werk/313552/ Schoonmaakwerk vliegtuig Schiphol (parttime)
http://www.werkstudent.nl/vacature/Vliegtuigschoonmaker/4_576/ Chauffeur vliegtuig schoonmaak Schiphol (parttime)
http://www.werkstudent.nl/vacature/Chauffeur-vliegtuigschoonmaak/313600/
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!