Poll uitslag en nieuwe poll over het gesprek van de dag

Onze vorige poll is iets langer blijven staan, en dat kon je zeker merken aan het aantal reacties dat bleef binnenstromen.
Maar liefst 117 mensen reageerden op het topic 'waar geef jij je laatste 10tje van de maand aan uit?'. De laatste rode cent is iets wat studenten blijkbaar veel bezig houdt, want als zij een beetje maand over hebben aan het einde van hun geld geven ze het achtereenvolgens uit aan;

Niet geheel onbelangrijk, eten (70.1%)
Benzine en sigaretten (7,7%)
Uitgaan en uit eten (tevens 7,7%)

Ook de spaarrekening werd met het laatste tientje regelmatig bijgevuld door studenten. Beltegoed, kleding en andere luxedingen stonden iets lager op het prioriteitenlijstje bij verminderde 'cashflow'.
Deze maand ook weer een omstreden topic voor onze poll: wat is het gesprek van de dag op jouw werkplek? Laat je stem weer gelden!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!