Poll uitslag en nieuwe poll over het gesprek van de dag

Onze vorige poll is iets langer blijven staan, en dat kon je zeker merken aan het aantal reacties dat bleef binnenstromen.
Maar liefst 117 mensen reageerden op het topic 'waar geef jij je laatste 10tje van de maand aan uit?'. De laatste rode cent is iets wat studenten blijkbaar veel bezig houdt, want als zij een beetje maand over hebben aan het einde van hun geld geven ze het achtereenvolgens uit aan;

Niet geheel onbelangrijk, eten (70.1%)
Benzine en sigaretten (7,7%)
Uitgaan en uit eten (tevens 7,7%)

Ook de spaarrekening werd met het laatste tientje regelmatig bijgevuld door studenten. Beltegoed, kleding en andere luxedingen stonden iets lager op het prioriteitenlijstje bij verminderde 'cashflow'.
Deze maand ook weer een omstreden topic voor onze poll: wat is het gesprek van de dag op jouw werkplek? Laat je stem weer gelden!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!