Poll uitslag: hygiene werkplek

Kort geleden plaatsten wij een poll met het thema 'hoe schoon vind jij je werkplek?' Dat het niet altijd zo goed was gesteld met de hygiene op de werkvloer, bleek uit een grootschalig onderzoek dat geplaatst werd op nu.nl. Maar hoe denken studenten daar over?
Gelukkig brengt ons kleinschalige onderzoekje een wat genuanceerder beeld naar voren. Het meerendeel vindt de werkplek redelijk schoon (29%), gevolgd door ronduit smerig (26%) en 'niet schoon, maar ook niet vies (19%).'
Over het algemeen is de hygiene van de werkplek een beetje gemiddeld. Vooral toetsenborden schijnen nog wel eens een bron van bacterien te zijn. Er mag dus nog flink wat gebeuren om de werkplek ook griep-proof te maken!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!