Poll uitslag: hygiene werkplek

Kort geleden plaatsten wij een poll met het thema 'hoe schoon vind jij je werkplek?' Dat het niet altijd zo goed was gesteld met de hygiene op de werkvloer, bleek uit een grootschalig onderzoek dat geplaatst werd op nu.nl. Maar hoe denken studenten daar over?
Gelukkig brengt ons kleinschalige onderzoekje een wat genuanceerder beeld naar voren. Het meerendeel vindt de werkplek redelijk schoon (29%), gevolgd door ronduit smerig (26%) en 'niet schoon, maar ook niet vies (19%).'
Over het algemeen is de hygiene van de werkplek een beetje gemiddeld. Vooral toetsenborden schijnen nog wel eens een bron van bacterien te zijn. Er mag dus nog flink wat gebeuren om de werkplek ook griep-proof te maken!
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!