Populairste steden om te werken

Als het om werken in de leukste stad ter wereld gaat, komt Amsterdam pas op de 17e en Rotterdam op de 94e plaats. Maar welke stad is dan wel de populairste om in te werken?
Als het om werken in de leukste stad ter wereld gaat, komt Amsterdam pas op de 17e en Rotterdam op de 94e plaats.
Maar welke stad is dan wel de populairste om in te werken?

Uit het onderzoek van Global Talent Mobility Research, blijkt dat mensen het liefst een bijbaan of vaste baan hebben in de stad Londen, gevolgd door New York op de tweede en Sydney op de derde plaats. Ook voor personen die in Nederland wonen geldt dat zij het liefst willen werken in Londen.

Voor het complete onderzoek over werken in het buitenland, kijk hier.

Ga je toch liever voor onze steden in Nederland, zoals werken in Amsterdam, Den Haag of toch Schiphol? Kijk dan gewoon bij onze vacatures!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!