Studenten vaker naar buitenland voor studie

In het buitenland studeren is weer flink in trek. Zo zijn België, Duitsland, de Verenigde Staten maar ook de Nederlandse Antillen populaire bestemmingen om een studie te beginnen of voort te zetten.
De belangrijkste reden hiervoor is dat het vaak vele malen goedkoper is. Zo is het collegegeld in België slechts 570 euro, terwijl dit in Nederland 1620 euro is in 2010.

Natuurlijk doen studenten het ook vooral omdat ervaring in het buitenland extra goed op het CV staat en goed is om wat wereldwijzer te worden. Lees hier het volledige onderzoek.

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!