Snel en makkelijk studieboeken kopen bij Studymanager

Je studieboeken ophalen betekent vaak een hoop gedoe. Je staat lang in de rij bij je studievereniging, sluit daar een overbodig lidmaatschap af om er vervolgens achter te komen dat jouw boeken ineens uitverkocht zijn.
Studymanager.nl heeft voor de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam voor elke student een persoonlijk boekenpakket samengesteld. Het enige dat jij hoeft te doen is je universiteit, je studierichting en -jaar te selecteren. Vervolgens vink je aan in een overzicht welke boeken je wel of niet wil hebben.

Je kunt je boeken laten thuisbezorgen, of ophalen bij het afgiftepunt in Amsterdam Centrum. Dat scheelt niet alleen bezorgkosten, maar levert ook nog eens een €10,- voucher op. Bekijk hieronder het filmpje of ga direct naar:

http://acd.mic.io/studymanager2011

Waar wil jij het liefst meer over weten?

Deze poll staat in het teken van jou wensen. Waar wil jij het liefst meer over weten? Waar liggen jou interesses? Heb je behoeft aan meer sollicitatietips? Wil je meer weten over wet- en regelgeving of ben je op zoek naar de ultieme personal branding gids? Laat het ons weten! Stem nu op onze poll!