Snel en makkelijk studieboeken kopen bij Studymanager

Je studieboeken ophalen betekent vaak een hoop gedoe. Je staat lang in de rij bij je studievereniging, sluit daar een overbodig lidmaatschap af om er vervolgens achter te komen dat jouw boeken ineens uitverkocht zijn.
Studymanager.nl heeft voor de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam voor elke student een persoonlijk boekenpakket samengesteld. Het enige dat jij hoeft te doen is je universiteit, je studierichting en -jaar te selecteren. Vervolgens vink je aan in een overzicht welke boeken je wel of niet wil hebben.

Je kunt je boeken laten thuisbezorgen, of ophalen bij het afgiftepunt in Amsterdam Centrum. Dat scheelt niet alleen bezorgkosten, maar levert ook nog eens een €10,- voucher op. Bekijk hieronder het filmpje of ga direct naar:

http://acd.mic.io/studymanager2011

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!