Snel en makkelijk studieboeken kopen bij Studymanager

Je studieboeken ophalen betekent vaak een hoop gedoe. Je staat lang in de rij bij je studievereniging, sluit daar een overbodig lidmaatschap af om er vervolgens achter te komen dat jouw boeken ineens uitverkocht zijn.
Studymanager.nl heeft voor de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam voor elke student een persoonlijk boekenpakket samengesteld. Het enige dat jij hoeft te doen is je universiteit, je studierichting en -jaar te selecteren. Vervolgens vink je aan in een overzicht welke boeken je wel of niet wil hebben.

Je kunt je boeken laten thuisbezorgen, of ophalen bij het afgiftepunt in Amsterdam Centrum. Dat scheelt niet alleen bezorgkosten, maar levert ook nog eens een €10,- voucher op. Bekijk hieronder het filmpje of ga direct naar:

http://acd.mic.io/studymanager2011

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!