Swappen, swoppen, switchen of sellen: het nieuwe kleding kopen

De economische crisis heeft ervoor gezorgd dat vele mensen ook de crisis in de portomonnee goed voelen. Een opkomende trend is dan ook een innovatieve manier om jezelf een nieuwe garderobe aan te meten en tegelijkertijd een einde te maken aan je uitpuilende kledingkast.
Zo zijn er veel ruilbeurzen in het leven geroepen, waar kleding die nog in goede staat is omgeruild kan worden voor een nieuwe outfit die ooit van een ander geweest is.


De volgende clothing swap/kledingruil of verkoopbeurzen zijn inmiddels gelanceerd:


www.kloosvintage.com (voor het verkopen en kopen van kleding)


www.swopnfit.nl is een planner voor je eigen georganiseerde 'swop' party's. Handig als je met vrienden eens de kledingstapel wil verdelen onder elkaar.


Heb je zelf nog tips voor swoppen, switchen of iets wat er op lijkt? Mail naar pr@werkstudent.nl!

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!