Studenten - uitzendkracht, waarom werken via De Werkstudent?

Wil je parttime of fulltime werken of zoek je een bijbaan? Wil je studiegerelateerd werk of juist diverse banen? Kijk dan eens bij de vacatures van De Werkstudent.
Op onze website vind je verder veel informatie en tips over het studentenleven, solliciteren, hoe je een CV kunt maken, voorbeelden van CV's, het vinden van een studentenkamer en nog veel meer!

Gebruik de tags, of het zoekveld op deze pagina om de informatie te vinden die je nodig hebt.
 
Aan de slag als Werkstudent doe je om:
  • geld te verdienen
  • kennis te maken met allemaal verschillende bedrijven
  • je studie moet bekostigen
  • lekker de handen uit de mouwen te steken
  • eens iets heel anders te doen
  • het beste werk op Schiphol te krijgen
  • tijdens vakanties te werken als vakantiekracht
Noem het maar op. Werkstudent is gespecialiseerd in het vinden van tijdelijk, incidenteel, projectmatig en vast werk, voor zowel studenten, starters als professionals.

Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een leuke bijbaan in Amsterdam of een enerverende baan op Luchthaven  Schiphol, je eerste startersbaan na je studie of als je interesse hebt in oproepwerk bij de leukste opdrachtgevers.

Werkstudent is duidelijk en geeft gericht advies over je mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.


Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!