Vakantiegeld, wat doe jij ermee?

Een op de vijf mensen geeft hun vakantiegeld al binnen een maand uit. Hoe besteed jij je vakantiegeld? Doe het slim! Lees hier onze tips.
- Sparen is altijd verstandig. Met sparen ontvang je naast je eigen vakantiegeld ook nog rente over je centen.

- Betaal eerst je rekeningen af, zodat je zonder zorgen kan genieten van de rest van je vakantiegeld.

- Ga je op vakantie, stel dan een budgetplan op van wat je maximaal wil uitgeven. Zo kan het verstandig zijn om niet gelijk in het begin, maar later dan halverwege souvenirs te kopen. Ook is het goedkoper om accomodatie te vinden waar je zelf kan koken dan elke dag naar een restaurant te gaan.

- Vergelijk reizen en reisverzekeringen zodat je voordelig uit bent en je vakantiegeld verantwoord besteed.

- Ga je niet op reis? Plan dan kleine mini vakanties in met bijvoorbeeld weekendjes weg en festivals. Het is vaak goedkoper, maar pas op dit soort uitjes stapelen zich makkelijker in kosten op dan 1 grote vakantie!

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!