Vakantiegeld, wat doe jij ermee?

Een op de vijf mensen geeft hun vakantiegeld al binnen een maand uit. Hoe besteed jij je vakantiegeld? Doe het slim! Lees hier onze tips.
- Sparen is altijd verstandig. Met sparen ontvang je naast je eigen vakantiegeld ook nog rente over je centen.

- Betaal eerst je rekeningen af, zodat je zonder zorgen kan genieten van de rest van je vakantiegeld.

- Ga je op vakantie, stel dan een budgetplan op van wat je maximaal wil uitgeven. Zo kan het verstandig zijn om niet gelijk in het begin, maar later dan halverwege souvenirs te kopen. Ook is het goedkoper om accomodatie te vinden waar je zelf kan koken dan elke dag naar een restaurant te gaan.

- Vergelijk reizen en reisverzekeringen zodat je voordelig uit bent en je vakantiegeld verantwoord besteed.

- Ga je niet op reis? Plan dan kleine mini vakanties in met bijvoorbeeld weekendjes weg en festivals. Het is vaak goedkoper, maar pas op dit soort uitjes stapelen zich makkelijker in kosten op dan 1 grote vakantie!

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!