Wat is jouw ideale bijbaan? Doe mee aan ons onderzoek!

Studenten zijn nog altijd hard op zoek naar een bijbaan. De een wil graag in de horeca werken, terwijl de ander dat juist graag op Schiphol wil doen.
Weer een andere groep studenten vindt het belangrijk dat het vooral een studiegerelateerde bijbaan is. Kortom: de wensen en eisen van studenten voor een bijbaan lopen erg uiteen. Des te meer reden om eens goed in de diepte te gaan: we doen onderzoek naar jouw ideale bijbaan!

In een korte enquete hopen we hierover meer te weten te komen, om in de toekomst ons aanbod hier meer op af te kunnen stemmen. Zo kunnen voor jou gerichter bijbanen aanbieden!

Deze korte enquete neemt slechts 5 minuutjes van je tijd in beslag. Eind januari meer over de resultaten!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!