Werkbriefjes, betaling, storting salaris

Wij betalen onze uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks je briefjes komen inleveren, naar ons opsturen of bij ons in de brievenbus gooien. Dinsdag is onze 'verloningsdag'.
Wij betalen onze uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks je briefjes komen inleveren, naar ons opsturen of bij ons in de brievenbus gooien. Dinsdag is onze 'verloningsdag';

Dan worden alle briefjes ingevoerd en verwerkt. Woensdag worden alle bedragen overgemaakt naar de desbetreffende rekeningen. De uitzendmedewerk(st)ers met een bankrekening ontvangen hun geld op vrijdag. Girorekeninghouders ontvangen het op maandag. Werkbriefjes dienen dus uiterlijk maandag vòòr 17:00 uur te worden ingeleverd; dan gaan ze nog mee met de betaling van die week.

Belangrijk: je dient per opdrachtgever/opdracht, per week, één werkbriefje te gebruiken. Deze werkbriefjes moeten zijn ondertekend door de opdrachtgever.

Zonder handtekening van de opdrachtgever/ supervisor, kunnen wij je niet uitbetalen. Zelf dien je het werkbriefje, ter akkoord, ook te ondertekenen. Vul het werkbriefje dus volledig in.

Fout in de uitbetaling ?!
Neem dan gelijk even contact ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 bereikbaar. Mocht er werkelijk iets mis zijn gegaan met de betaling, dan wordt dit uiteraard gecorrigeerd.

Waar wil jij het liefst meer over weten?

Deze poll staat in het teken van jou wensen. Waar wil jij het liefst meer over weten? Waar liggen jou interesses? Heb je behoeft aan meer sollicitatietips? Wil je meer weten over wet- en regelgeving of ben je op zoek naar de ultieme personal branding gids? Laat het ons weten! Stem nu op onze poll!