Werkbriefjes, betaling, storting salaris

Wij betalen onze uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks je briefjes komen inleveren, naar ons opsturen of bij ons in de brievenbus gooien. Dinsdag is onze 'verloningsdag'.
Wij betalen onze uitzendmedewerkers wekelijks uit. Je kunt dan ook wekelijks je briefjes komen inleveren, naar ons opsturen of bij ons in de brievenbus gooien. Dinsdag is onze 'verloningsdag';

Dan worden alle briefjes ingevoerd en verwerkt. Woensdag worden alle bedragen overgemaakt naar de desbetreffende rekeningen. De uitzendmedewerk(st)ers met een bankrekening ontvangen hun geld op vrijdag. Girorekeninghouders ontvangen het op maandag. Werkbriefjes dienen dus uiterlijk maandag vòòr 17:00 uur te worden ingeleverd; dan gaan ze nog mee met de betaling van die week.

Belangrijk: je dient per opdrachtgever/opdracht, per week, één werkbriefje te gebruiken. Deze werkbriefjes moeten zijn ondertekend door de opdrachtgever.

Zonder handtekening van de opdrachtgever/ supervisor, kunnen wij je niet uitbetalen. Zelf dien je het werkbriefje, ter akkoord, ook te ondertekenen. Vul het werkbriefje dus volledig in.

Fout in de uitbetaling ?!
Neem dan gelijk even contact ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 bereikbaar. Mocht er werkelijk iets mis zijn gegaan met de betaling, dan wordt dit uiteraard gecorrigeerd.

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!