Beveiligingswerk Schiphol

Heb jij een beveiligingsdiploma op zak? En ben je nog verder aan het studeren? Zoek je nu een leuke bijbaan? Of ben je geïnteresseerd in een startersfunctie? Wat dacht je dan van beveiligingswerk op Schiphol? Dit is uitdagend en afwisselend werk. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Kijk dan eens wat Uitzendburo De Werkstudent voor jou kan betekenen.

De Werkstudent bemiddelt tussen studenten en pas afgestudeerden en werkgevers. Zoek jij beveiligingswerk op Schiphol? Dan kies je voor een interessante baan. Geen dag is hetzelfde, altijd beleef je wel iets. De Werkstudent biedt regelmatig nieuwe vacatures van de Nederlandse luchthaven. Daarom kan een kijkje in onze vacaturebank nooit kwaad. Kijk snel in onze vacaturebank en vind een baan in het beveiligingswerk van schiphol. Voldoe je aan alle kwalificatie-eisen? Aarzel dan niet, maar reageer dan. Heb je niets gevonden? Geen nood. Meld je dan aan en wij blijven voor jou zoeken.

Kijk hier bij onze actuele vacatures voor beveiligingsfuncties op Schiphol.

Momenteel zoeken wij beveiligers voor de volgende functies

Security- Host (M/V) (Security-assistent Schiphol-Airport)

Als security- host assisteer je het beveiligingspersoneel op Schiphol door handbagage en persoonlijke eigendommen op de toevoerbanden van de X-ray-apparatuur te plaatsen. 
Daarnaast begeleid je de passagiers door de security controle heen, door de passagiers op een gastvrije manier aan te wijzen in welke rij ze kunnen aansluiten.  Lees verder voor de vacature van security-host.

Gediplomeerde beveiligers met hospitality-talent M/V op Schiphol

We zoeken weer vol op luchthaven beveiligers voor op Schiphol airport! Heb jij je BM-2 of ABM? Ben je veel beschikbaar en woon je niet verder dan 40 km van Schiphol? Dan zoeken wij jou! Vooral dames worden uitgenodigd om te reageren! Lees verder voor de vacature van gediplomeerd beveiliger.