Grondsteward/grondstewardess

Momenteel staan er geen vacatures open voor de functie grondsteward/stewardess. Wel zijn er diverse andere functies die je kunt vervullen op Schiphol.


Kijk hier voor een overzicht van werk: http://www.werkstudent.nl/vacatures
Grondstewardess
De grondsteward(ess) komt te werken voor een internationaal bedrijf gespecialiseerd in passagiers en- vrachtvluchten op de luchthaven Schiphol. Een grondsteward(ess) moet wel wat in huis hebben. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn, je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en kennis van Codecco-systeem is een must.

Je kan ook als grondsteward(ess) aan de slag als je HBO/WO studerend bent. Je bent minimaal 5 jaar woonachtig in Nederland, bent representatief, pro-actief en stressbestendig. Oog voor de klant is zeer belangrijk! De functie van grondsteward(ess) is niet geheel hetzelfde als de functie van steward(ess).

Een steward(ess) verzorgt en bedient passagiers in de lucht. Daarnaast zorgt de steward(ess)ook voor de veiligheid van de passagiers. Bij een grondsteward(ess) ligt dit iets anders. Je helpt bij het inchecken van passagiers, het controleren van tickets en reisdocumenten (bij de gate) en het labelen en afhandelen van overgewicht van de bagage. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen van de aviobrug.


Je werkt dus niet in de lucht, maar hebt wel afwisselende en uitdagende werkzaamheden! Omdat Schiphol een volcontinu bedrijf is, heb je veel te maken met wisselende werktijden. De diensten van de grondsteward(ess) duren 3 uur, maar meerdere diensten per dag werken kan ook.

De functie grondsteward(ess) is zo uitstekend te combineren met een studie of een huishouden. De kandidaat voorde functie van grondsteward/grondstewardess moet binnen een straal van 60 kilometer van Schiphol wonen, zodat hij/zij snel Schiphol bereiken kan.

De bereikbaarheid van Schiphol Luchthaven is uitstekend. Men kan vlakbij luchthaven Schiphol parkeren of de Schiphol taxi nemen. Makkelijker is natuurlijk als je in de omgeving woont en met het openbaar vervoer Schiphol kan bereiken of met eigen vervoer. Verder is werken op Schiphol zeer aantrekkelijk: Schiphol is internationaal toonaangevend en een zeer dynamische werkomgeving.

Wij verwachten binnenkort weer functiemogelijkheden te vinden voor de vacature grondstewards/grondstewardessen.
Deel deze pagina
vind op onderwerp