Beveiliging Schiphol

Word luchthavenbeveiliger!

Beveiliging schiphol opleiding

Ben jij geïnteresseerd in een opleiding of een cursus in de beveiliging om te gaan werken op Schiphol? Dan ben je bij De Werkstudent aan het goede adres.

Door nauwe samenwerking met bedrijven in de beveiliging en meer dan 30 jaar luchthavenervaring kunnen wij je de kortste route naar beveiligingswerk op Schiphol bieden.

Werk op Schiphol

Bepaal zelf de dagen die je werkt


Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland en tevens één van de belangrijkste luchthavens van Europa. De luchthaven ligt ongeveer op vijftien kilometer van Amsterdam in de gemeente Haarlemmermeer. Op Schiphol werken in totaal wel 60.000 mensen! De beveiliging op luchthavens is al jaren een steeds belangrijker wordend thema. Wil jij ook bijdragen aan een veiligere samenleving?


Lees verder over beveiligingswerk op schiphol

HBO/ WO Studenten gezocht


In deze functie ben je werkzaam als beveiligingsbeambte en controleer je passagiers op Schiphol op bezit van ongewenste voorwerpen. Zo draag jij bij aan veiligheid in de burgerluchtvaart.

Je bent minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar , je kan en wil wisseldiensten draaien, je bent bereid opleidingen te volgen je bent in bezit van goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Lees verder »

Gediplomeerd beveiliger


Voor een van de grootste beveiligingsbedrijven op de luchthaven zijn wij per direct op zoek naar gediplomeerde beveiligers voor de functie van visiteur M/V.

Jij bent verantwoordelijk voor de controle van personeel, passagiers en hun handbagage. Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen die fulltime en flexibel beschikbaar zijn.
Dames worden uitdrukkelijk uitgenodigd te reageren!

Lees verder »

Beveiliger Schiphol (incl opleiding)


Wij zijn op zoek naar mensen die opgeleid willen worden tot luchthavenbeveiliger voor een beveiligingsbedrijf op de luchthaven Schiphol. Het betreft een professioneel internationaal bedrijf met oog voor de medewerkers.

Je werkt in teamverband en in wisseldiensten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren van passagiers en hun handbagage. Dit gebeurt zowel handmatig als met behulp van X ray machines.

Lees verder »

Luchthavenbeveiliger!

Alle voordelen op een rij

  • Werken in een internationale omgeving
  • Een goed salaris
  • Werken aan een veiligere omgeving
  • Flexibel werk in onderling overleg in te plannen
  • Gratis opleiding
  • Een verrijking van je CV
  • Werk wat bij jou past
Join our team! »