Poolmanagement

Poolmanagement houdt in dat u via ons een team/groep aan uitzendkrachten inleent.
Buro de Werkstudent is al jaren actief op het terrein van poolmanagement. Sinds de jaren 80 houden we ons bezig met poolbeheer op de luchthaven Schiphol voor diverse functies en in opdracht van diverse bedrijven.

We begeleiden het complete pad: van werving en selectie, screening, opleiding tot en met de uitbetaling van de gewerkte uren. Een goede afstemming op de behoefte van de klanten is hierbij van groot belang.

Dit scheelt in de kosten en voorkomt teleurstelling bij de uitzendmedewerkers en dus leegloop. Ook hierbij komen onze korte communicatielijnen goed van pas. De 'oudste' pool is onze pool van vliegtuigschoonmakers. Deze bestaat vandaag de dag uit ongeveer 130 personen. Daarnaast beheren we pools van airpoirt infomation employees, grondstewardessen (m/v), baliemedewerkers voor het Privium Service Point en beveiligers. Ook in Amsterdam beheren we diverse pools.Hierbij kunt u denken aan het bemensen van de receptie van een bekend automerk, surveillanten bij tentamens en garderobe- en kassamedewerkers bij het van Gogh Museum.

Wilt u meer weten over poolmanagement via de Werkstudent? Bel dan met de betreffende vestiging via 'contact.' Gelijk een aanvraag plaatsen? Klik dan hier.

Verstuur dit formulier voor meer informatie!

Overige diensten Buro De Werkstudent


uitzenden

Uitzenden houdt in dat u via ons personeel in dienst neemt.
Meer informatie

werving-selectie

Werving & Selectie houdt in dat wij voor u geschikte kandidaten zoeken en uitfilteren.
Meer informatie

detacheren

Detacheren houdt in dat u via ons voor een langere tijd (>3 maanden) personeel in dienst neemt.
Meer informatie

payroll

Payroll houdt in dat wij uw personeel op papier overnemen en daarmee als juridisch werkgever optreden.
Meer informatie

Vind op onderwerp