Uitzendburo De Werkstudent

Uitzendbureau/Buro De Werkstudent is gespecialiseerd in studentenwerk. Wij bemiddelen studenten in de start van hun studie, bijvoorbeeld wanneer ze op zoek zijn naar een studentenbaan, bijbaan, vakantiewerk of parttime werk.

Ook na de studieperiode kunnen wij veel voor werkzoekenden betekenen: kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures voor afgestudeerden en/of meer ervaren professionals. Aan het begin van de loopbaan zorgen we voor een passende startersfunctie. Die kan zowel parttime als fulltime zijn. De Werkstudent voorziet continue in studiegerelateerde vacatures. Naast ons specialisme in studentenwerk zijn we tevens een van de grootste leveranciers van de Luchthaven Schiphol.

We bemiddelen in verschillende functies, van beveiliger, vliegtuigschoonmaker tot (grond)stewardess. Je kunt via ons dus vacatures vinden voor werk op SchipholMeer informatie over onze activiteiten en vacatures op Schiphol?

Werkstudenten zijn flexibel, leren snel en kunnen voor verschillende werkzaamheden en in verschillende sectoren ingezet worden. Ons uitzendbureau zorgt met een ruim bemiddelbaar bestand en deskundig advies voor een optimale match tussen klant en kandidaat. We hebben een kenmerkende aanpak waarbij korte en informele communicatielijnen naar opdrachtgever en uitzendkracht centraal staan.

De Werkstudent is gevestigd door de hele randstad. U vindt ons uitzendbureau in Amsterdam en op Schiphol. Door onze nauwe samenwerking met zusterorganisatie Werkwijzer Uitzendbureaus zijn wij u van dienst in geheel Nederland. 

Voor uitzending, werving & selectie, pay-roll, detachering, stages en poolmanagement. Met de deskundigheid van De Werkstudent en onze korte communcatielijnen, vinden wij snel de juiste match tussen klant en kandidaat.

Meer weten? Ga naar het menu 'vacatures' of bel direct naar een van de vestigingen:
Amsterdam: 020 622 85 55
Schiphol: 020 406 79 70