Uitzendburo De Werkstudent

Uitzendburo De Werkstudent is gespecialiseerd in studentenwerk. We bemiddelen studenten in de start van hun studie, bijvoorbeeld wanneer ze op zoek zijn naar een studentenbaan, bijbaan, vakantiewerk of parttime werk.

Tijdens de studie verzorgen wij studentenwerk of stages en afstudeeropdrachten. Ook na de studieperiode kunnen wij heel veel voor werkzoekenden betekenen: kijk in het vacatureoverzicht voor onze vacatures voor afgestudeerden en/of meer ervaren professionals. Aan het begin van de loopbaan zorgen we voor een passende startersfunctie of een fulltime baan. De Werkstudent voorziet continu in studiegerelateerde vacatures. Naast ons specialisme in studentenwerk zijn we tevens een van de grootste leveranciers van de Luchthaven Schiphol.

We bemiddelen in verschillende functies, van beveiliger, vliegtuigschoonmaker tot (grond)stewardess. Je kunt via ons dus vacatures vinden voor werk op SchipholMeer informatie over onze activiteiten en vacatures op Schiphol?

Werkstudenten zijn flexibel, leren snel en kunnen voor verschillende werkzaamheden en in verschillende sectoren ingezet worden. Ons uitzendbureau zorgt met een ruim bemiddelbaar bestand en deskundig advies voor een optimale match tussen klant en kandidaat. We hebben een kenmerkende aanpak waarbij korte en informele communicatielijnen naar opdrachtgever en uitzendkracht centraal staan.

De Werkstudent is gevestigd door de hele randstad. U vindt ons uitzendbureau in Amsterdam en op Schiphol. Door onze nauwe samenwerking met zusterorganisatie Werkwijzer Uitzendbureaus zijn wij u van dienst in geheel Nederland. 

Werkstudent werkt! Voor uitzending, werving & selectie, pay-roll, detachering, stages en poolmanagement. Met de deskundigheid van De Werkstudent en onze korte communcatielijnen, vinden wij snel de juiste match tussen klant en kandidaat.

Meer weten? Ga naar het menu 'vacatures' of bel direct naar een van de vestigingen:
Amsterdam: 020 622 85 55
Schiphol: 020 406 79 70

Nieuwste vacatures

Bezoekersmedewerker theater

Als Bezoekersmedewerker theater zorg je ervoor dat theaterbezoekers een onvergetelijke avond krijgen. Houd jij van teamwork en woon jij in Amsterdam? Solliciteer dan op deze leuke en flexibele (avond)bijbaan. Wij zoeken meerdere mensen voor de functie Bezoekersmedewerker, dus tip gerust jouw vriend of vriendin!

Bezoekersmedewerker theater

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in Amsterdam en lijkt het je leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden? Lees dan snel verder!

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

(Financieel) administratief medewerker

Data en cijfertjes ordenen, inboeken en verwerken. Is dit iets wat jij goed kunt en zoek je een leuke administratieve functie? Lees dan snel verder!

(Financieel) administratief medewerker

Kijk hier voor alle vacatures van De Werkstudent in omgeving Amsterdam en Schiphol