Niet bang om je handen uit de mouwen te steken? En ben je op zoek naar een bijbaan met veel zelfstandigheid? Dit magazijn van een boekhandel in Amsterdam kan het je bieden! Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Amsterdam 16-32 uur per week mbo student Bekijk vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als publieksmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Amsterdam 24-38 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Heb jij ook zo’n zin om weer op een festival te staan? Én ben je op zoek naar een (bij)baan in het weekend? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Landelijk mbo Bekijk vacature

Voor beveiligingsbedrijven op Schiphol zoeken wij voor deze zomer security hosts die vertrekkende passagiers het juiste reisgevoel geven! Een uitdagende vakantiebaan voor deze zomer! Ben jij gastvrij en houd je goed overzicht, solliciteer!

Badhoevedorp vmbo startersfunctie Bekijk vacature

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan waar je letterlijk slapend rijk kunt worden? Lees dan nu verder!

Amsterdam 16-32 uur per week mbo student Bekijk vacature

Zit jouw vacature er niet tussen op onze website maar wil je wel graag werken? Lees dan snel verder!

Amsterdam 8-40 uur per week mbo Bekijk vacature

Praat jij makkelijk aan de telefoon? Ben jij voor een langere tijd beschikbaar? Én heb je affiniteit met verkoop of sales? Lees snel verder voor deze leuke baan in het centrum van Haarlem!

Haarlem mbo mid-career Bekijk vacature

Ben jij aan het afstuderen of net klaar met je studie marketing/communicatie? Ben je op zoek naar een parttime baan waar je veel kan bijleren? Én woon jij in of in de buurt van Amsterdam? Dan is deze vacature echt iets voor jou. 

Amsterdam mbo Bekijk vacature

Zoek binnen onze vacatures

Open sollicitatie


Zit jouw vacature er niet tussen maar
wil je wel graag werken? Meld je aan!