Amsterdam 32-40 uur per week hbo startersfunctie

Voel jij je thuis in de communicatie en heb je de ambitie om uit te groeien tot accountmanager? Solliciteer dan op deze startersfunctie als Customer Service medewerker. Onderhoud relaties en biedt de beste klantervaring aan!

Amsterdam 36 uur per week mbo startersfunctie

Ben jij een teamplayer, pro-actief, heb jij praktisch inzicht en houd jij van orde om je heen? Dan is dit iets voor jou!

Hoofddorp 20-24 uur per week mbo startersfunctie

Wil jij graag het visitekaartje zijn van een grote organisatie en zit hospitality in jouw genen? Ben je een teamplayer, heb je affiniteit met IT en kun je goed organiseren? Lees dan gauw verder!

Amsterdam 36 uur per week hbo startersfunctie

Ben jij een ervaren management assistent met affiniteit voor musea en heb jij minimaal 2 jaar werkervaring? Werk jij onder tijdsdruk nog steeds secuur, planmatig en resultaatgericht? Word dan 36 uur per week de management assistent van de algemeen directeur en de zakelijk directeur van het Van Gogh Museum!

Amsterdam 8 uur per week hbo student

Wil jij werkervaring opdoen op de human resource afdeling van een internationaal bedrijf met meer dan 9000 werknemers wereldwijd en spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Misschien ben jij dan wel de nieuwe assistent HR manager!

Amsterdam 32-40 uur per week hbo startersfunctie

Maak een stap in je carrière door als leidinggevende bij een internationale (reis)verzekeraar te starten! Stuur een team van servicemedewerkers aan en til de serviceverlening naar een hoger niveau.

Schiphol 40 uur per week mbo startersfunctie

Word sparringspartner van onze klanten en kandidaten! Manage online en offline wervingstrajecten voor team Werkstudent Schiphol als recruiter/intercedent. Een leuke, afwisselende startersfunctie waar je je eigen business gaat runnen.

Zoek binnen onze vacatures