Het dagelijkse gesprek op de werkplek

Waar gaat jouw dagelijkse kletspraat over op de werkplek? Dit was het omstreden onderwerp van de afgelopen poll. Hieruit bleek dat er nog altijd veel geroddeld wordt op de werkplek (30%). De bedrijfsresultaten en de crisis volgen als
de tweede en derde meest populaire topics.

Wil jij eindelijk weten hoe het is om je te mengen in de bedrijfsroddels? Kijk dan hier of er een leuke toekomstige werkplek voor je tussen zit!

Een frisse poll voor deze maand heeft zich inmiddels weer een weg gebaand naar onze website. Met dit keer als onderwerp: welke vakantie laat jouw budget dit jaar toe?
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!