Hoe belangrijk vind jij privé internetten op de werkplek?

Onze vorige poll gaf weer dat de uitgaven van het vakantiegeld aan een daadwerkelijke vakantie bijna gelijk opgaat met het afbetalen van schulden/leningen of het oppotten in de spaarrekening.
Niet verassend, de een gebruikt het wel voor een vakantie en de anders zet het liever even opzij. Daarom hebben we deze keer voor een wat controversiëler onderwerp gekozen.

In dit artikel lazen we dat zowel werkenden als werkzoekenden er waarde aan hechten dat werkgevers flexibel omgaan met de werk/privé balans en dan met name het gebruik van internet voor persoonlijke doeleinden. Zo zouden ze af en toe willen e-mailen, zich op social networks willen bevinden of met eigen mobiel persoonlijke belletjes kunnen plegen. Als een werkgever hier niet positief tegenover staat, geeft meer dan een vijfde aan dat ze hierdoor ontslag zouden nemen. Best een groot aantal!

Hoe denken studenten hierover? Doe mee aan onze poll!
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!