Link van de week: de digitale mixtape

Wie spotify heeft ontdekt, weet inmiddels dat er een wereld open gaat met het gratis streamen van muziek. Inmiddels is er ook een site die geheel is gewijd aan het delen van de “digitale mixtape.”
Op http://sharemyplaylists.com/ vind je diverse playlists van spotify gebruikers. Leuke playlists zijn bijvoorbeeld "Actresses who tried to sing, the good the bad & the ugly" en "1001 songs you must hear before you die". Natuurlijk zijn er ook volop kerstmuzieklijsten gedeeld. Ook kun je zelf je favoriete afspeellijst samenstellen en deze delen met de gebruikers.
vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!