Meer Britse studenten in Nederland

Studeren in Nederland is ondanks de subsidieregelingen een stuk aantrekkelijker dan elders. In Groot-Britannië kost het collegegeld ruim 10 duizend euro, in Nederland is dat 1700 euro.
Steeds meer studenten in Groot-Brittanië wijken daarom uit naar Europa. De toestroom naar studies in Nederland neemt inmiddels met honderden studenten toe. Vooral Maastricht en Groningen schijnen populaire steden te zijn.

Nederland is in populairiteit het derde land van de meest gewilde studies in het buitenland. Australie is nummer 1 gevolgd door de Verenigde Staten.

Mark Huntington, een slimme ondernemer, richtte de website Studyinholland.co.uk om buitenlandse studenten verder te informeren over een studie in Nederland.

Bron: volkskrant.nl

vind op onderwerp

Geef je mening!

Je leest een interessante vacature.... achtereenvolgend komen de taken en verantwoordelijkheden, de omschrijving van het soort projecten waar je verantwoordelijk voor wordt, de informatie over de organisatie en het team, het profiel waar jij aan moet voldoen en tot slot de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod.

Stuk voor stuk belangrijke onderdelen bij het lezen van de vacature, maar wat is voor jou nou het belangrijkste onderdeel in de vacaturetekst?
Stem nu op onze poll!