Meer Britse studenten in Nederland

Studeren in Nederland is ondanks de subsidieregelingen een stuk aantrekkelijker dan elders. In Groot-Britannië kost het collegegeld ruim 10 duizend euro, in Nederland is dat 1700 euro.
Steeds meer studenten in Groot-Brittanië wijken daarom uit naar Europa. De toestroom naar studies in Nederland neemt inmiddels met honderden studenten toe. Vooral Maastricht en Groningen schijnen populaire steden te zijn.

Nederland is in populairiteit het derde land van de meest gewilde studies in het buitenland. Australie is nummer 1 gevolgd door de Verenigde Staten.

Mark Huntington, een slimme ondernemer, richtte de website Studyinholland.co.uk om buitenlandse studenten verder te informeren over een studie in Nederland.

Bron: volkskrant.nl

vind op onderwerp

Wat denk je dat het belangrijkste is...

... als je gaat werken ... voor het Van Gogh Museum. Iedereen kent het Van Gogh Museum van naam. Uitzendkrachten van De Werkstudent werken al geruime tijd voor het Van Gogh Museum. Bij dat werk komt heel wat kijken. Daarom deze poll. Wij zijn benieuwd naar jou idee :). Stem nu op onze poll!