Meer Britse studenten in Nederland

Studeren in Nederland is ondanks de subsidieregelingen een stuk aantrekkelijker dan elders. In Groot-Britannië kost het collegegeld ruim 10 duizend euro, in Nederland is dat 1700 euro.
Steeds meer studenten in Groot-Brittanië wijken daarom uit naar Europa. De toestroom naar studies in Nederland neemt inmiddels met honderden studenten toe. Vooral Maastricht en Groningen schijnen populaire steden te zijn.

Nederland is in populairiteit het derde land van de meest gewilde studies in het buitenland. Australie is nummer 1 gevolgd door de Verenigde Staten.

Mark Huntington, een slimme ondernemer, richtte de website Studyinholland.co.uk om buitenlandse studenten verder te informeren over een studie in Nederland.

Bron: volkskrant.nl

vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!