Oudste persoon ter wereld overlijdt op 114-jarige leeftijd

Guiness World Records meldt dat de oudste persoon ter wereld is overleden. Het betrof een Japanse vrouw die 114 is geworden.
De vrouw, genaamd Kama Chinen, overleed op 2 mei en had de precies leeftijd van 114 jaar en 357 dagen. 'S Werelds oudste persoon is nu Eugenie Blanchard. Zij werd geboren op 16 februari, 1896. Ze is momenteel 114, net iets jonger. De Gerontology Research Group houdt gegevens bij van de oudste personen ter wereld.
Bron: reuters.com

Over records gesproken: voor het telefoonnummer 6666666 werd onlangs ruim 2,4 miljoen euro neergelegd door een rijke inwoner van Qatar.

Het lokale telecombedrijf Qtel organiseerde de veiling rondom het fraaie nummer, zo meldt het Koeweitse persbureau Kuna. Met het bedrag van 10 miljoen riyal (omgerekend ruim 2,4 miljoen euro) is het oude record ruimschoots overtroffen. Bron: nu.nl
vind op onderwerp

Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces?

Werkstudent.nl bezoek je niet alleen voor alle verschillende vacatures. Je kan er ook informatie vinden over veel uiteenlopende onderwerpen.

POLL ... fasen sollicitatieproces

Solliciteren is leuk! Je ontdekt je talenten, leert nieuwe mensen en organisaties kennen en uiteindelijk ben je aangenomen voor die nieuwe uitdagende baan! Solliciteren is ook moeilijk. Tijdens het sollicitatieproces is het vaak vallen en opstaan.
Wat vind jij het moeilijkste tijdens het sollicitatieproces? Stem nu op onze poll!