Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures festival

De Werkstudent werkt samen met grote spelers in de evenementenbranche. Als evenementen medewerker festival kun je ingezet worden tijdens grote evenementen op de vetste locaties.

Werk op en tijdens festivals

Het is jouw taak om alle bezoekers gastvrij te ontvangen. Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt van alle bezoekers. Het feest begint bij jou. In de functie van evenementen medewerker festival ben jij te allen tijde gastvrij en klantvriendelijk. Ook is het van belang dat jij beschikt over een representatieve uitstraling.

Jouw werkzaamheden als evenementen medewerker festival zijn divers en varieert van het scannen van toegangskaartjes, kassawerkzaamheden tot parkeerhulp. De klussen zijn afwisselend en geen werkdag is hetzelfde.

Aan de slag als evenementen medewerker festival

Lijkt het jou nu leuk om te werken tijdens de leukste festivals? Grijp jouw kans en bekijk onze festival vacatures. Verdien geld en geniet ondertussen van het festival.

6-32 uur per week

Horecamedewerker Ziggo Dome

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? En ben jij vaak 's avonds beschikbaar en wil jij werken achter de bar tijdens de vetste events in de Ziggo Dome? Lees dan snel verder!