Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures festival

De Werkstudent werkt samen met grote spelers in de evenementenbranche. Als evenementen medewerker festival kun je ingezet worden tijdens grote evenementen op de vetste locaties.

Werk op en tijdens festivals

Het is jouw taak om alle bezoekers gastvrij te ontvangen. Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt van alle bezoekers. Het feest begint bij jou. In de functie van evenementen medewerker festival ben jij te allen tijde gastvrij en klantvriendelijk. Ook is het van belang dat jij beschikt over een representatieve uitstraling.

Jouw werkzaamheden als evenementen medewerker festival zijn divers en varieert van het scannen van toegangskaartjes, kassawerkzaamheden tot parkeerhulp. De klussen zijn afwisselend en geen werkdag is hetzelfde.

Aan de slag als evenementen medewerker festival

Lijkt het jou nu leuk om te werken tijdens de leukste festivals? Grijp jouw kans en bekijk onze festival vacatures. Verdien geld en geniet ondertussen van het festival.

Dienstverlenend
8-32 uur per week

Festival medewerker

Heb jij ook zo’n zin om weer op festivals te staan komend jaar? Ben jij daarnaast servicegericht en wil jij graag werken tijdens de vetste events? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Commercieel
40 uur per week

Junior Eventmanager

Wil jij werken in een gezellig team en daarin zorgen voor een optimale personeelsbezetting waardoor een evenement soepel en volgens plan verloopt? Lees dan snel verder!

Heb jij ook weer zin om op festivals te staan? Dan is dit je kans, meld je snel aan voor Lowlands 2022!

Het is weer eindelijk zover. We kunnen weer genieten van de leukste festivals. Heb jij er ook zoveel zin in? Meld je dan snel aan voor Pinkpop!

Wil jij werken op de leukste festivals en evenementen van Nederland als beveiliger maar heb je niet de juiste opleidingsniveau? Dan is dit jouw kans!