Hé horeca medewerker! Ben jij gastvrij, heb jij werkervaring in de bediening, woon jij in (de buurt van) Amsterdam en ben je in voor een flexibele bijbaan voor in de zomer? Solliciteer direct!

Amsterdam 12-18 uur per week mbo student Bekijk vacature

Heb jij ook zo’n zin om weer op festivals te staan en ben jij beschikbaar om in het weekend te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spaarnwoude 8-24 uur per week mbo Bekijk vacature

Ben jij beschikbaar op 11 september? Én zit gastvrijheid in je bloed? Lees dan verder!

Lochem 8 uur per week mbo student Bekijk vacature

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling? Lijkt het je leuk om bij ARTIS te werken? Én zoek je een uitdagende baan als publieksmedewerker? Dan hebben wij nu een mooie vacature voor jou.

Amsterdam 24-38 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Altijd al op Schiphol willen werken en kan jij hoogwaardige service bieden doordat jij eerder in de horeca en/of hospitality hebt gewerkt? Ga dan als loungemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers, aan de slag. Een functie die zowel parttime als fulltime te vervullen is. 

Schiphol Airport hbo mid-career Bekijk vacature

Ben jij zelfstandig, pro-actief, enthousiast en wil jij je parttime gaan bezighouden met het schoonmaken van vakantiehuisjes in omgeving Biddinghuizen? Lees dan snel verder!

Amsterdam Noord mbo startersfunctie Bekijk vacature
horeca administratief schoonmaak fysiek zorg beveiliging sales festival hospitality alle vacatures