Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures horeca

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Al onze horeca vacatures zijn flexibel en zijn niet alleen baantjes in een restaurant. Bij De Werkstudent hebben we diverse horeca vacatures openstaan.

Horeca vacatures

Bij horeca denk je misschien gelijk aan werken in de bediening of achter de bar. De horecabranche is breed en kent diverse functies. Zo kun je ook aan de slag gaan als hotel medewerker, barista of publieksmedewerker.

Als horeca medewerker is het van belang dat je een gastvrije en ondernemende instelling hebt. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Geen dag is namelijk het zelfde. Ook ben je een echte aanpakker en steek je graag de handen uit de mouwen.

Via De Werkstudent kun je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Zo werken wij samen met grote spelers in de evenementenbranche. Ook zoeken wij regelmatig medewerkers voor grote opdrachtgevers uit de culturele sector of voor Schiphol Airport.

Werk in de horeca

Wil jij nu werken in de horeca? De Werkstudent heeft voor ieder wat wils. Bekijk onze horeca vacatures en ga aan de slag. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Ben jij gek op parfum en cosmetica, ben jij zeer klantgericht en zou jij wel in de bekende See Buy Fly winkels van Schiphol willen staan? Dan is dit jouw kans!

Dienstverlenend
10-25 uur per week

Restaurantmedewerker Het Scheepvaartmuseum

Wil jij jouw collega's van Het Scheepvaartmuseum iedere dag de lekkerste lunch voorzetten?

Dienstverlenend
16-38 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Voor het hoogseizoen (vanaf mei) zijn weer opzoek naar nieuwe medewerkers. 

Dienstverlenend
16-36 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

Dienstverlenend
40 uur per week

Baliemedewerker Privium Schiphol Airport

Ben jij de service- en klantgerichte baliemedewerker die weet de verwachtingen van gasten te overtreffen? Ga dan aan de slag als baliemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers! 

24-40 uur per week

Hotel medewerker

Altijd al willen werken in een internationale omgeving? Zit hospitality in je bloed én ben je flexibel? Ga dan aan de slag als hotel medewerker bij een modern en stijlvol hotel op Schiphol!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Aiport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten/ security hosts. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer! 

Dienstverlenend
8-40 uur per week

Vliegtuigschoonmaker Schiphol Airport

Zorg er voor dat vliegtuigen zo snel mogelijk weer schoon de lucht in gaan in de functie van vliegtuigschoonmaker. Werk in de grootste Boeings, bepaal zelf wanneer je werkt en ontvang avond- en weekendtoeslagen.