Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures horeca

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Al onze horeca vacatures zijn flexibel en zijn niet alleen baantjes in een restaurant. Bij De Werkstudent hebben we diverse horeca vacatures openstaan.

Horeca vacatures

Bij horeca denk je misschien gelijk aan werken in de bediening of achter de bar. De horecabranche is breed en kent diverse functies. Zo kun je ook aan de slag gaan als hotel medewerker, barista of publieksmedewerker.

Als horeca medewerker is het van belang dat je een gastvrije en ondernemende instelling hebt. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving. Geen dag is namelijk het zelfde. Ook ben je een echte aanpakker en steek je graag de handen uit de mouwen.

Via De Werkstudent kun je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Zo werken wij samen met grote spelers in de evenementenbranche. Ook zoeken wij regelmatig medewerkers voor grote opdrachtgevers uit de culturele sector of voor Schiphol Airport.

Werk in de horeca

Wil jij nu werken in de horeca? De Werkstudent heeft voor ieder wat wils. Bekijk onze horeca vacatures en ga aan de slag. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Dienstverlenend
8-32 uur per week

Festival medewerker

Heb jij ook zo’n zin om weer op festivals te staan komend jaar? Ben jij daarnaast servicegericht en wil jij graag werken tijdens de vetste events? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dienstverlenend
24-32 uur per week

Receptionist /museummedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en interesse in een dynamische en klantgerichte baan in het Van Gogh Museum?

Dienstverlenend
40 uur per week

Publieksmedewerker ARTIS

Heb jij een zeer klant- en servicegerichte instelling en lijkt het jou gaaf om bij ARTIS te werken?! Voor het hoogseizoen (vanaf mei) zijn weer opzoek naar nieuwe medewerkers. 

Dienstverlenend
40 uur per week

Baliemedewerker Privium Schiphol Airport

Ben jij de service- en klantgerichte baliemedewerker die weet de verwachtingen van gasten te overtreffen? Ga dan aan de slag als baliemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers!

Dienstverlenend
40 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

4-40 uur per week

Horeca medewerker evenementen

Lijkt het jou leuk om te werken in de Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Felix Meritis? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

8-40 uur per week

Horecamedewerker evenementen

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? En ben jij vaak 's avonds beschikbaar en wil jij werken achter de bar tijdens de vetste events in Amsterdam? Lees dan snel verder!

16-36 uur per week

Floormanager horeca

Wil jij werken voor de mooiste cultuurhuizen in Amsterdam en heb jij ervaring als leidinggevende in de horeca? Dan is deze flexibele functie als floormanager wellicht iets voor jou!