Inspiratie & Nieuws

Waarom werken in de zomervakantie zo slecht nog niet is

26 juli 2018

Terwijl de ene na de andere collega vertrekt om een zomerbreak met zon, zee strand en rust te vieren, zit jij – met uitzondering van een paar daagjes vrij – dagelijks achter jouw bureau of aan de vloer gekleefd. En hoewel dat in eerste instantie niet iets positiefs lijkt, zitten er zeker wat voordelen vast aan doorwerken tijd ens de zomer. Zoals…

‘What to wear’ in de zomer

17 juli 2018

De warme zomerdagen houden nog even aan. Heel lekker! Maar tegelijkertijd zijn deze dagen ook een last als het gaat om het vinden van een geschikte werk- of sollicitatie outfit. Want konden teenslippers en een korte broek of rok nu wel of niet? Je wilt er eigenlijk zo luchtig mogelijk bijlopen. Maar wat is wel of niet slim om aan te trekken naar je werk? Wij geven je wat tips zodat je goed gestyled en koel op kantoor of bij een sollicitatiegesprek verschijnt.

5 redenen waarom jij een flexwerkplek moet proberen

31 mei 2018

Studeren of werken. Meestal gebeurt dat vanachter een bureau thuis of op kantoor. Maar wist je dat een andere werkomgeving op zijn tijd meerdere voordelen met zich meebrengt? Wij sommen er een aantal voor jou op.
 
 

10 Anti-stress tips

17 mei 2018

De laatste periode voor de zomervakantie...een deadline hier, een presentatie en tentamen daar. Misschien heb je nog een scriptie af te ronden. Kortom: een tijd die veel van je vraagt! Het restje motivatie dat je hebt, moet je er op de één of andere manier nog uit zien te persen voordat die welverdiende vakantie begint. Hoe zorg je er voor dat je je hoofd koel houdt tijdens deze stressvolle dagen en je die zwaar voelende taken makkelijker gedaan krijgt? Wij helpen je graag op weg met 10 tips die stress in ruilen voor focus. Ontvangen van studenten voor studenten..Wie weet heb je er wat aan!

Werkgevend Nederland: verbeter je ‘candidate experience’

7 december 2017

Werkzoekenden zijn alles behalve positief over hun sollicitatie-ervaringen.

Loonheffingskorting, hoe zit het ook alweer?

20 juni 2017
Hoera je hebt een baan gevonden! Het papierwerk volgt en je wilt graag het loonbelastingverklaring formulier ondertekenen.
Maar, hoe zit het ook alweer? Hieronder alles netjes op een rijtje:

Loondoorbetaling bij ziekte

27 februari 2017
Nederland heeft een goed sociaal vangnet. Mocht je thuis komen te zitten door ziekte, dan heeft Nederland een beter systeem ten opzichte van de rest van de EU landen.