Medewerkers

Medewerkers

Emma
junior intercedent
Carlos 'Psycholoco' Snoek

Onze psycholoco van de groep. Als Carlos iets uitlegt begrijp je het meteen, hoe ingewikkeld het ook is. Hij heeft het geduld van een zenmeester en is altijd bereid om te luisteren. Naast zijn georganiseerde mindset en goede (werk) adviezen weet hij de boel altijd luchtig en gezellig te houden met zijn originele quotes.
Carlos
intercedent
Floortje 'TheStar' van der Ster

Onze klusjesvrouw, weet als geen ander welke grondverf je moet gebruiken wanneer je de grond wilt verven.
Floortje
senior intercedent
Jelka 'Rust' de Wit

Ons meest geaarde en empathische collega. Met haar kan je over van alles en nog wat praten en ze zal je nooit raar aan kijken of judgen. Naast fijne gesprekken aan de lunchtafel, biedt zij ook een balans in de energie bij ons op kantoor. Tot slot belicht zij sommige onderwerpen op een andere manier, wat je denkwijze weer vergroot.
Jelka
intercedent
Merel 'Gus' Tames

Poolmanager pur sang. Leeft mee, en komt op voor haar uitzendkrachten. Zorgt voor haar medewerkers alsof het haar puppy's zijn.
Merel
intercedent
Nina 'Prima Donna' Adamo

Deze Italiaanse terriër heeft haar tanden gezet in de rol van poulemanager en krijgt nu al voor elkaar wat menig collega in jaren niet is gelukt. Daarnaast brengt deze Prima Donna ook een boel entusiasmo & energia mee in het team!
Nina
intercedent
Paul 'Big Digg' van Diggele

Is easy going en authentiek, dat maakt dat je bij hem jezelf kunt zijn. Onze rocker on stage, de 'relaxtheid' zelve op kantoor.
Paul
intercedent
Sophie Huijzer

Sophie
recruiter
Valerie 'Spring in 't veld' Noorda

Gekke Val, ons kwebbelkousje van de groep. Haar energie is aanstekelijk terwijl ze iedereen zonder aarzeling bijstaat. Altijd druk in gesprek, ook als het eventjes niet werk gerelateerd is 😉. Als ze niet de oren van je kop kletst is ze in de keuken op zoek naar een nieuwe snack.
Valerie
recruiter
Rogier 'Rûstaaaagh' Daenen

Beste poulemanager ooit. Het is jammer dat hij voor ADO Den Haag is... maar als manager geeft hij ons alle vrijheid en vertrouwen om te groeien als individu en als team.
Rogier
vestigingsmanager
Frederique
intercedent
Kenneth
intercedent
Quinty Dolron

Quinty is een echte fitnessfreak en wilt graag iets in de bodybuilding doen, toch heeft ze ook de titel miss Burger King gekregen. De combinatie van een bodybuilder en miss Burger King gaat natuurlijk niet samen. Quinty moet nog even nadenken welke titel ze in de toekomst wilt behouden.
Quinty
intercedent
Shiraiza Rostamkhan

Als Shiraiza even een rustig moment heeft dan neemt ze twee taken erg serieus. Haar taak als grapjesmaker van de groep, ze plaagt graag haar collega’s door een scherpe opmerking te maken. Haar tweede functietitel naast intercedent is toch wel schoonmaak queen. Door Shiraiza is ons kantoor altijd spik en span.
Shiraiza
intercedent
Sanne Wendt

De verbindende factor van de groep, die zorgt voor samenhorigheid en begrip. Dit doet ze op een vrolijke manier, met wel af en toe een serieuze touch. Zorg er wel voor dat ze haar '4 uurtje' krijgt, anders wordt ze iets minder gezellig.
Sanne
vestigingsmanager
Marila Sims

Marila
administratief medewerker
Rob Seveke

Rob
directeur (ad interim)
Karin Hasenaar

Karin
hr
Wilfried 'Michael Scott' van Oostrom

Werkt bijna net zo lang voor de werkstudent als onze jongste medewerker oud is. Een bak vol kennis, die hij zeer uitgebreid met je zal delen!
Wilfried
regiomanager
Olaf de Jong

Olaf
loonadministrateur
Arjan Muthert

Arjan
marketing en ontwikkeling
Robert Kuiper

Robert
directeur