Voorwaarden

Voorwaarden
Buro De Werkstudent is een specialist op het gebied van personeelswerving, detachering, loopbaanontwikkeling en loonadministratie. Uitzendkrachten worden door onze vaardige consulenten geworven en geselecteerd. Wij maken gebruik van een uitgebreid bestand van hoger opgeleide werkzoekenden, die ervaring in of affiniteit met uw branche hebben. Daarnaast bieden wij een uitgebreide payroll-service waarbij de verloning, administratieve lasten en de werkgeversrisico’s volledig uit handen worden genomen. Een combinatie van deze diensten is ook mogelijk. Graag helpen wij u een goede keuze te maken.

Werkwijze
De Werkstudent staat voor een informele cultuur en duidelijke communicatie. Onze goede prijs/kwaliteitverhouding wordt door onze klanten als bijzonder positief ervaren.

De Werkstudent Werkt voor vele organisaties
De Werkstudent werkt voor internationale organisaties, het MKB, overheidsinstellingen, maar ook commerciële en non-profit organisaties. Bovendien zijn we een van de grootste leveranciers op de luchthaven Schiphol, waar we met trots al jaren goede krachten hebben rondlopen, o.a. medewerkers in de schoonmaak, floorwalkers, grondstewards/stewardessen en beveiligingsmedewerkers.

Uw werknemers
Omdat ons bestand voornamelijk uit studenten bestaat, hebben we ervaring met het leveren van o.a: administratieve en juridische medewerkers, commerciële medewerkers, stagiaires, duale studenten en junior medewerkers/starters op de arbeidsmarkt. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Meer weten? Lees hier alles over onze oplossingen voor uw personeelsvraagstukken. Direct contact opnemen met ons bemiddelingsteam.


ABU / SNA

Buro de Werkstudent is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). Wij zijn in het bezit van een SNA-certificaat (Stichting Normering Arbeid).

Algemene Leveringsvoorwaarden
Buro de Werkstudent hanteert de algemene leveringsvoorwaarden van e ABU, gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam. Deze leveringsvoorwaarden kunt u tevens vinden op onze eigen website: werkstudent.nl/downloads/AAV.pdf. Naast de algemene leveringsvoorwaarden van de ABU hanteren wij onze eigen aanvullende voorwaarden, welke ook op onze site onder de hierboven staande url zijn te vinden.

Betalingstermijn
Buro de Werkstudent hanteert een betalingstermijn van twee weken na factuurdatum.

Werving en selectie van personeel
Buro de Werkstudent heeft regelmatig personeel beschikbaar met ervaring in of affiniteit met uw branche. Daarom kunnen wij u geheel vrijblijvend recent ingeschreven werkzoekenden aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief. Voor onze normale media-activiteiten (internet, flyers, reguliere advertenties, vermeldingen bij databases enz.) gerelateerd aan de Werving & Selectie berekenen wij geen extra kosten. Speciale wervingsacties worden op aanvraag en in onderling overleg opgezet.

Minimale uitzendtermijn en eventuele overname
Voor deze bepalingen verwijzen wij u naar onze aanvullende leveringsvoorwaarden op werkstudent.nl/downloads/AAV.pdf.

Kosten
De uurtarieven worden berekend naar aanleiding van eerder gemaakte loonafspraken. Eventuele reiskosten kunnen naar wens apart aan u doorberekend worden of opgenomen worden opgenomen in het uurtarief.

Pay-roll
Indien u zelf personeel werft en selecteert bieden wij u de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van een ruimer personeelsbestand. Dit zonder de lasten van het werkgeverschap te dragen. Kort en krachtig: u zoekt zelf personeel en besteedt de verloning, administratieve lasten en de werkgeversrisico’s uit aan ons. Informeer naar onze pay-roll tarieven, ze zullen u plezierig in de oren klinken.

Voordelen

Beperkt Risico
Buro de Werkstudent neemt de rol van werkgever van u over en dus ook de lasten die daarmee gepaard gaan. Denkt u hierbij aan verlenging van de proeftijd, geen ontslagprocedures en geen ziekterisico.

Geen administratieve rompslomp
Alle administratieve handelingen zoals aanmeldingen en afdrachten naar de bedrijfsvereniging en belastingdienst worden door ons verzorgd zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. U levert ons slechts de benodigde gegevens voor een correcte verloning aan.

Betrouwbaar
Door zaken te doen met een gecertificeerd uitzendbureau, bent u verzekerd van een correcte afhandeling naar bedrijfsvereniging en belastingdienst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de Wet Ketenaansprakelijkheid.

Opleidingen
Onze consulenten hebben de opleiding tot uitzendmedewerker gevolgd en zijn volledig ingevoerd over de laatste arbeidsmarktontwikkelingen, wet- en regelgevingen. Wij informeren u graag.

Vind op onderwerp