Is klantvriendelijkheid en gastvrijheid jouw tweede natuur? Ben je daarnaast rond de 18 uur per week beschikbaar én heb je altijd al willen werken bij ARTIS? Lees dan verder!

Amsterdam 18-24 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Altijd al op Schiphol willen werken en kan jij hoogwaardige service bieden doordat jij eerder in de horeca en/of hospitality hebt gewerkt? Ga dan als loungemedewerker bij Privium, de exclusieve lounge voor zakelijke of frequente reizigers, aan de slag. Een functie die zowel parttime als fulltime te vervullen is. 

Schiphol Airport 21-36 uur per week hbo mid-career Bekijk vacature

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (36 uur per week) screening medewerker. Houd jij van structuur, ben jij integer en administratief en communicatief sterk? Dan is dit misschien iets voor jou!

Amsterdam mbo startersfunctie Bekijk vacature

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (36 uur per week) HR medewerker personeelsscreening. Houd jij van structuur, ben jij integer en administratief en communicatief sterk? Dan is dit misschien iets voor jou!

Amsterdam mbo startersfunctie Bekijk vacature

Ben jij een goede multitasker en een administratieve topper met basis Photoshop skills? Dan is de functie administratief medewerker bij een internationaal mediabedrijf iets voor jou!

Amsterdam hbo startersfunctie Bekijk vacature

Is klantvriendelijkheid en gastvrijheid jouw tweede natuur? Ben je daarnaast vanaf 1 juni rond de 34 uur per week beschikbaar én heb je altijd al willen werken bij ARTIS? Lees dan verder!

Amsterdam 34 uur per week mbo startersfunctie Bekijk vacature

Zit jouw vacature er niet tussen op onze website maar wil je wel graag werken? Lees dan snel verder!

Amsterdam 8-40 uur per week mbo Bekijk vacature

Ben jij commercieel, communicatief sterk en heb je affiniteit met de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Noord-Holland hbo startersfunctie Bekijk vacature

Zoek binnen onze vacatures

Open sollicitatie


Zit jouw vacature er niet tussen maar
wil je wel graag werken? Meld je aan!