Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures beveiliging

Beschik jij over een diploma in de beveiliging? Én ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga via De Werkstudent aan de slag op de grootste luchthaven van Nederland of bij een groot Amsterdams museum.

Vacatures in de beveiliging

Als beveiliger is het jouw taak om de veiligheid te bewaken van personen. Dit kan binnen organisaties, bij gebouwen maar ook tijdens evenementen.

Als beveiliger houdt je toezicht en voer je controlerende taken uit. Dit doe je door de wacht te houden en te surveilleren te voet of in de auto. Merk je iets op of is er sprake van een incident of calamiteit, dan treed je op in je rol als beveiliger en probeer je de situatie snel en kalm onder controle te krijgen. Ook voor vragen zijn mensen bij jou aan het goed adres. Als iemand de weg wil weten of op zoek is naar de WC's, dan sta je hem of haar vriendelijk te woord. Als beveiliger ben je met name dienstverlenend ingericht. Jij moet er daarnaast voor zorgen dat iedereen zich veilig voelt.

In de beveiliging zijn er verschillende soorten functies. Denk aan een security host(ess), objectbeveiliger, museumbeveiliger, nachtwaker of beveiliger op een luchthaven. Je kunt als beveiliger bij verschillende bedrijven terecht.

De Werkstudent beschikt ook over een flexpool van beveiligers. Zo werken onze beveiligers bij grote opdrachtgevers in Amsterdam en Schiphol Airport. Onze beveiliging vacatures zijn afwisselend, spannend en uitdagend.

Wil jij werken als beveiliger?

Bekijk ons dynamisch aanbod van beveiligings vacatures. Kom werken als beveiliger en solliciteer direct. Samen zorgen we voor elkaars veiligheid.

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
40 uur per week

Beveiliger Mesdag Collectie Van Gogh Museum

Beschik jij over een beveiligingsdiploma en heb je een dienstverlenend karakter? En ben jij daarnaast flexibel beschikbaar om zowel in Den Haag als in Amsterdam te werken? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij de Mesdagcollectie van Het Van Gogh Museum!

Dienstverlenend
8-24 uur per week

Publieksmedewerker Mesdag Den Haag

Heb jij affiniteit met kunst en cultuur, heb je een zeer klant- en servicegerichte instelling en ben je op zoek naar een leuke weekend baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

24-40 uur per week

Gate Departure Agent

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Airport zijn wij op zoek naar Gate Departure Agent. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op deze (bij)baan!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
16-40 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum

Beschik jij over een beveiligingsdiploma, heb je een dienstverlenend karakter en ben jij flexibel beschikbaar? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Gediplomeerde beveiligers Schiphol Airport

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en lijkt het jou leuk om te werken op Schiphol? Lees snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Deze vacature valt onder de zomertoeslag vanuit Schiphol. Je verdient in de maanden juni/ juli en augustus €5.25 per uur bovenop je salaris!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
24-40 uur per week

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Aiport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten/ security hosts. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer! Deze vacature valt onder de zomertoeslag vanuit Schiphol. Je verdient in de maanden juni/ juli en augustus €5.25 per uur bovenop je salaris!

10-30 uur per week

Leerling Evenementenbeveiliger

Wil jij werken op de leukste festivals en evenementen van Nederland als beveiliger maar heb je niet de juiste opleidingsniveau? Dan is dit jouw kans!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
10-36 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum Parttime

Beschik jij over een beveiligingsdiploma en wil jij werken voor een van de grootste musea van Amsterdam? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!