zoek binnen vacatures
Schiphol · maandag t/m zondag · asap ·
Als security- host assisteer je het beveiligingspersoneel op Schiphol door handbagage en persoonlijke eigendommen op de toevoerbanden van de X-ray-apparatuur te plaatsen. Daarnaast begeleid je de passagiers door de security controle heen, door de passagiers op een gastvrije manier aan te wijzen in welke rij ze kunnen aansluiten.
direct naar vacature Security- Host (M/V) (Security-assistent Schiphol-Airport)
Luchthavenvbeveiliging/Douane · maandag tot en met zondag (7 dagen) : oproepbasis · per direct. na afronding procedures · 24-40 uur, variabel upw
Heb jij een diploma in de beveiliging en kan jij daarom de veiligheid van ruim 200.000 reizigers per dag bewaken? Dan zoeken wij jou voor de functie van luchthavenbeveiliger op Schiphol!
direct naar vacature Beveiligingsmedewerker / Luchthavenbeveiliger Schiphol met hospitality-talent (gediplomeerd)
Luchthaven Schiphol · maandag t/m zondag · zodra procedure is afgerond · min. 16,5 uur, maar gedurende vakanties meer uren upw
Heb jij interesse in een flexibele bijbaan in de beveiliging op schiphol?Kan jij gemiddeld minimaal 3 dagen per week ingezet worden? (tijdens Schoolvakanties verwachten wij een ruimere beschikbaarheid van je) Zoek jij een leuke bijbaan voor langere tijd? dan zoeken wij jou!Vooral dames worden uitgenodigd om te reageren!
direct naar vacature HBO/ WO Studenten gezocht voor Luchthavenbeveiliging
Schiphol · maandag tot en met zondag; op oproepbasis · zodra procedures zijn afgerond · 16,5 - 40 upw
Wij zijn op zoek naar mensen die opgeleid willen worden tot beveiliger op de luchthaven Schiphol. Enkele vereisten voor deze functie: Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal minimaal MBO niv. 4 diploma 10 jaar woonachtig in Nederland minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn. (maar liever meer)
direct naar vacature Aankomende beveiligers m/v (opleiding wordt aangeboden!)