Vacatures in de beveiliging

Beschik jij over een diploma in de beveiliging? Én ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Hieronder vind je vacatures in de beveiliging bij mooie werkgevers als op de grootste luchthaven van Nederland of bij een groot Amsterdams museum. Stuk voor stuk flexibele (bij)banen waarmee jij je persoonlijk kunt ontwikkelen én lekker kunt bijverdienen. Kom werken via het uitzendbureau dat naar je luistert!.

Beschik jij over een diploma in de beveiliging? Én ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Hieronder vind je vacatures in de beveiliging bij mooie werkgevers als op de grootste luchthaven van Nederland of bij een groot Amsterdams museum.

Security host Van Gogh Museum

Amsterdam
20-32 uur
€ 16.19 - € 16.88 per uur
Heb je interesse in veiligheid en heb je een dienstverlenend karakter? Word dan Security host bij Het Van Gogh Museum!
bekijk vacature

Receptionist Van Gogh Museum (flexibel)

Amsterdam
12-32 uur
€ 16.19 - € 18.08 per uur
Woon jij in omgeving Amsterdam en interesse in een dynamische en klantgerichte baan in het Van Gogh Museum?
bekijk vacature

Medewerker Service & Veiligheid Van Gogh Museum

Amsterdam
24-36 uur
€ 16.19 - € 17.10 per uur
Heb je interesse in veiligheid en heb je een dienstverlenend karakter? Word dan medewerker Service & Veiligheid bij Het Van Gogh Museum!
bekijk vacature

Beveiliger Van Gogh Museum Parttime

Amsterdam
16-24 uur
€ 16.19 - € 17.98 per uur
Werk jij graag overdag, heb je een dienstverlenend karakter en ben je in het bezit van een beveilingsdiploma? Word dan museumbeveiliger bij het Van Gogh Museum!
bekijk vacature

Beveiliger Van Gogh Museum

Amsterdam
30-36 uur
€ 16.19 - € 17.98 per uur
Werk jij graag overdag, heb je een dienstverlenend karakter en ben je in het bezit van een beveilingsdiploma? Word dan museumbeveiliger bij het Van Gogh Museum!
bekijk vacature

Beveiliger Mesdag Collectie Van Gogh Museum

Den Haag
16-24 uur
€ 16.19 - € 17.98 per uur
Beschik jij over een beveiligingsdiploma en heb je een dienstverlenend karakter? En ben jij daarnaast flexibel beschikbaar?
bekijk vacature

Werk zoals jij 't wil

Ben jij op zoek naar een andere leuke baan, bijbaan of startersfunctie naast of na je studie in Amsterdam?
word werkstudent

Vacatures in de beveiliging

Vacatures in de beveiliging

Als beveiliger is het jouw taak om de veiligheid te bewaken van personen. Dit kan binnen organisaties, bij gebouwen maar ook tijdens evenementen.

Als beveiliger houdt je toezicht en voer je controlerende taken uit. Dit doe je door de wacht te houden en te surveilleren te voet of in de auto. Merk je iets op of is er sprake van een incident of calamiteit, dan treed je op in je rol als beveiliger en probeer je de situatie snel en kalm onder controle te krijgen.

Werken in de beveiliging

Ook voor vragen zijn mensen bij jou aan het goed adres. Als iemand de weg wil weten of op zoek is naar de WC's, dan sta je hem of haar vriendelijk te woord. Als beveiliger ben je met name dienstverlenend ingericht. Jij moet er daarnaast voor zorgen dat iedereen zich veilig voelt.

In de beveiliging zijn er verschillende soorten functies. Denk aan een security host(ess), objectbeveiliger, museumbeveiliger, nachtwaker of beveiliger op een luchthaven. Je kunt als beveiliger bij verschillende bedrijven terecht.

De Werkstudent beschikt ook over een flexpool van beveiligers. Zo werken onze beveiligers bij grote opdrachtgevers in Amsterdam en Schiphol Airport. Onze beveiliging vacatures zijn afwisselend, spannend en uitdagend.

Vragen over werken in de beveiliging

Belangrijke taken van een medewerker in de beveiliging zijn

  • Toezicht houden;
  • het signaleren van ongewenste situaties;
  • actie ondernemen bij ongewenste situaties en ongewenst gedrag;
  • het uitvoeren van toegangscontroles;
  • het uitvoeren van veiligheidscontroles;
  • Je staat klanten, bezoekers, mensen te woord en helpt hen wanneer dat nodig is.

Als beveiligingsmedewerker moet je je goed kunnen inleven in andere mensen én snel kunnen schakelen. Samenwerken in een team is belangrijk. Maar je moet ook opdrachten kunnen geven en uitvoeren. Goede communicatieve vaardigheden zijn de basis waardoor je gemakkelijk in gesprek komt met mensen. Je herkent (oplopende) spanning bij mensen zodat je tijdig kalmerend kan optreden.

Er zijn vier soorten beveiliging:
  • evenementenbeveiliging - Evenementenbeveiliging richt zich op het handhaven van orde en veiligheid bij bijvoorbeeld festivals, optredens en sportwedstrijden. De evenementen waar je als beveiliger terechtkomt, kunnen erg van elkaar verschillen.
  • informatiebeveiliging - Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. Goede bescherming van bedrijfsdata is van belang voor de bedrijfsvoering.
  • objectbeveiliging - Met objectbeveiliging wordt een bepaald object beveiligd. Dit is meestel een gebouw, complex of een onderdeel (bijvoorbeeld museumzaal) daarvan.
  • persoonsbeveiliging - Een persoonlijke lijfwacht die een bepaald persoon (filmster, politicus) beschermd.
Uitzendbureau Werkstudent heeft met name vacatures op het gebied van evenementenbeveiliging en objectbeveiliging.

Als je zoekt op vacatures in de beveiliging op werkstudent.nl zie je de actuele vacatures die wij je kunnen aanbieden in de beveiliging.

Solliciteer via een vacature of neem contact op. We helpen je graag verder aan een baan in de beveiliging.

In veel beveiligingsberoepen kan je vaak wel starten zonder beveiligingsdiploma. Je voert dan een deel van de taken uit, of je werkt onder begeleiding van iemand anders. Meestal is het wel de bedoeling dat je alsnog een diploma gaat halen. Je werkt en leert tegelijkertijd als het ware. Per opdrachtgever zijn hier verschillende afspraken over te maken. Vraag bij Uitzendbureau Werkstudent naar de mogelijkheden.

Wat kun je met de opleiding beveiliging? Met de MBO 2 opleiding beveiliger is het mogelijk om in de beveiliging te werken. Je wordt opgeleid tot beveiliger, evenementenbeveiliger, mobielsurveillant, winkelsurveillant en persoonsbeveiliger. Lees verder op werkstudent.nl over het werken in de beveiliging met een opleiding

Wil jij werken als beveiliger?

Heb je nog een andere vraag of wil je direct kijken wat je mogelijkheden zijn?
Bekijk ons aanbod in beveiligings vacatures op deze pagina. Kom werken als beveiliger en solliciteer direct. Samen zorgen we voor elkaars veiligheid.
020 - 622 85 55
Uitzendbureau Werkstudent