Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Uren per week
Vakgebied

Vacatures beveiliging

Beschik jij over een diploma in de beveiliging? Én ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ga via De Werkstudent aan de slag op de grootste luchthaven van Nederland of bij een groot Amsterdams museum.

Vacatures in de beveiliging

Als beveiliger is het jouw taak om de veiligheid te bewaken van personen. Dit kan binnen organisaties, gebouwen maar ook tijdens evenementen. Jij moet ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt.

In de beveiliging zijn er verschillende soorten functies. Denk aan een security host(ess), objectbeveiliger, museumbeveiliger, nachtwaker of beveiliger op een luchthaven. Je kunt als beveiliger bij verschillende bedrijven terecht.

De Werkstudent beschikt ook over een flexpool van beveiligers. Zo werken onze beveiligers bij grote opdrachtgevers in Amsterdam en Schiphol Airport. Onze beveiliging vacatures zijn afwisselend, spannend en uitdagend.

Wil jij werken als beveiliger?

Bekijk ons dynamisch aanbod van beveiligings vacatures. Kom werken als beveiliger en solliciteer direct. Samen zorgen we voor elkaars veiligheid.

Dienstverlenend
24-32 uur per week

Receptionist /museummedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en interesse in een dynamische en klantgerichte baan in het Van Gogh Museum?

40 uur per week

Gate Departure Agent

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Airport zijn wij op zoek naar Gate Departure Agent. Is dit iets voor jou? Solliciteer dan op deze (bij)baan!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
16-40 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum

Beschik jij over een beveiligingsdiploma, heb je een dienstverlenend karakter en ben jij daarnaast flexibel beschikbaar? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
16-36 uur per week

Beveiliger Van Gogh Museum Parttime

Beschik jij over een beveiligingsdiploma en wil jij werken voor een van de grootste musea van Amsterdam? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij Het Van Gogh Museum!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
40 uur per week

Security host Schiphol Airport

Voor een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol Aiport zijn wij op zoek naar beveiligingsassistenten/ security hosts. Weet jij hoe je mensen op een juiste manier onthaalt en werk jij snel, maar nauwkeurig? Solliciteer!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
40 uur per week

Gediplomeerde beveiligers Schiphol Airport

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en lijkt het jou leuk om te werken op Schiphol? Lees snel verder want wij zijn op zoek naar jou!