Zoek op: titel, kernwoorden, bedrijf, opleiding ‐‐‐ beveiliginghorecaevenementenvacatures amsterdamvacatures schiphol
Dienstverband
Opleiding

Vacatures amsterdam

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? De Werkstudent heeft diverse vacatures voor jou: hospitality, horeca, zorg, beveiliging, schoonmaak, administratief of fysiek. Werk wanneer jij het wilt.

Aan de slag via De Werkstudent

De Werkstudent werkt samen met grote opdrachtgevers in groot Amsterdam en Schiphol Airport. Wij hebben allerlei soorten banen in aanbod van parttime, fulltime tot aan weekendwerk of een studie gerelateerde (bij)baan.

Wil jij nu werken bij een bekend museum in hartje Amsterdam? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan voor de oudste dierentuin van Nederland? Óf ben je nu op zoek naar een baan die aansluit op je studie?

Bij De Werkstudent ben je op het juiste adres. Bekijk onze diverse vacatures. Staat jouw ideale (bij) baan er niet tussen? Neem contact op met een van onze vestigingen. Onze werkstudenten helpen jou graag verder. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Junior Recruiter Spanish

Do you speak Spanish and are you looking for a new challange in recruitment? We are looking for (Junior) Recruiters who would love to work for a financial powerhouse!

Openbaar bestuur, veiligheid en juridisch
40 uur per week

Beveiliger Mesdag Collectie Van Gogh Museum

Beschik jij over een beveiligingsdiploma en heb je een dienstverlenend karakter? En ben jij daarnaast flexibel beschikbaar om zowel in Den Haag als in Amsterdam te werken? Word dan museumbeveiliger op uitzendbasis bij de Mesdagcollectie van Het Van Gogh Museum!

24-40 uur per week

Fulltime klantenservice

Krijg jij energie van het helpen van mensen? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij hét duurzame energiebedrijf van de toekomst!

Bedrijfseconomisch administratief
16-32 uur per week

Klantenservice medewerker Van Gogh Museum

Wil jij werken in het Van Gogh Museum? En ben je twee dagen per week beschikbaar waarvan minimaal één in het weekend? 

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Junior Recruiter German

Do you speak German and are you looking for a challange in recruitment? We are looking for (Junior) Recruiters who would love to work for a financial powerhouse!

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Junior Recruiter French

Do you speak French and are you looking for a new challenge in recruitment? We are looking for (Junior) Recruiters who would love to work for a financial powerhouse!

Bedrijfseconomisch administratief
24-40 uur per week

Junior recruiter

Lijkt het jou gaaf om te werken voor een wereldwijde marktleider op het gebied van duurzaam zaken doen? Ga dan nu aan de slag als Junior Recruiter voor een internationaal handelshuis op de Amsterdam Zuid-as!

Dienstverlenend
16-36 uur per week

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?