5x Tips voor je ouwe heer

5x Tips voor je ouwe heer

Heb jij al ideeën voor kadootjes voor vaderdag? Met deze 5 tips komt je vader er niet afgedankt vanaf; kadootjes voor je vader waren nog nooit zo makkelijk gevonden!

1. Van de baan
Welke vader is formule 1 fanaat? Dan valt dit cadeau zeker in de smaak. Voor één dag een echte racecoureur bij raceplanet. Rijden in auto’s zoals Porsche 911, snelle racewagens en nog veel meer spectaculaire auto’s. Op het Circuit Park Zandvoort mogen de vaders hun eigen kunsten vertonen en tussendoor is er gelegenheid voor een heerlijke lunch.


Iets te gek voor jouw portomonnee? Er zijn diverse andere aanbieders van dit soort dagjes uit, o.a. voor zeilen, quadracen, etc. Zoek via google bijvoorbeeld op 'experience bon' of 'belevenis cadeau.' 


2. Toiletsport
Heb je een gestresste vader die wel eens wat onstpanning kan gebruiken, maar is het enige moment van rust dat hij heeft op de WC? Daar zijn deze en deze speciale toiletaccesoires voor uitgevonden!


3. Spiegeltje spiegeltje aan de wand
Deze speciale 'shaving mirror' kan niet beslaan en is ideaal tijdens het scheren. Voor vader die in haast zulke crisisoplossingen wel kunnen gebruiken.


4. Pyromaan
Voor de vaders die graag een fikkie stoken worden door heel Nederland verschillende barbecue-workshops georganiseerd. Bijvoorbeeld bij het Barbecuepaleis. Is je vader niet echt van het koken? Dan kun je ook allerlei dinerarrangementen regelen zonder zelf te moeten koken.


Hopelijk heb je zo genoeg inspiratie voor een kadootje voor je vader voor zijn verjaardag en/of vaderdag!

Vind op onderwerp