Beveiliging Schiphol

Beveiliging Schiphol

Ben jij een student? Dan heb je een druk leven. Je bent bezig met studeren, je wilt uitgaan en je moet werken om alles te kunnen bekostigen. Wat voor bijbanen hebben jouw klasgenoten? In de horeca? Of in de supermarkt? Misschien werken ze als telemarketeer? Zoek jij iets interessanters? En heb jij een diploma in de beveiliging? Kies dan voor een interessante en afwisselende baan op de luchthaven Schiphol. Deze vind je met gemak via Uitzendburo De Werkstudent.Niet iedereen mag werken in de beveiliging van Schiphol. Deze uitdagende baan is slechts voor mensen met de juiste kwaliteiten en kwalificaties weggelegd. Voldoe jij hieraan? Dan staat jouw een topbaan te wachten. Op de luchthaven kom je ogen tekort. Er gebeurt altijd iets. De verantwoordelijkheid is groot. Kun jij het aan?

Wil jij graag werken in de beveiliging van Schiphol? Kijk dan snel in het vacaturebestand van Uitzendburo De Werkstudent. Of meld je bij ons aan als werkzoekende. Voortaan heb jij iets te vertellen aan je medestudenten.

Kijk hier bij onze actuele vacatures voor beveiligingsfuncties op Schiphol.

Beveiliging schiphol opleiding

Ben jij geïnteresseerd in een opleiding of een cursus in de beveiliging om te gaan werken op Schiphol? Dan ben je bij De Werkstudent aan het goede adres.
Door nauwe samenwerking met bedrijven in de beveiliging en meer dan 30 jaar luchthavenervaring kunnen wij je de kortste route naar beveiligingswerk op Schiphol bieden. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de opleiding Beveiliger? Lees verder over alle mogelijkheden om te werken als luchthavenbeveiliger.

Beveiliging schiphol zonder diploma

Werken in de beveiliging op Schiphol zonder diploma is mogelijk als je via ons de opleiding of cursus tot beveiliger gaat volgen. Gedurende je opleiding kan je direct aan de slag in de beveiliging op Luchthaven Schiphol.
We hebben diverse functies als beveiliger of security-host. Gastvrijheid, een scherp oog is de basis voor het beveiligingswerk. Start zonder diploma via De Werkstudent als beveiliger op Schiphol!

Beveiliging Schiphol groeit

Doordat de vraag naar beveiligers blijft groeien is het zinvol om nu in te stappen. Met of zonder diploma kan je aan de slag. Wereldwijd komen er steeds meer eisen ten aanzien van beveiliging en security. Luchthavens lopen hierin voorop. Uiteindelijk kan jij met je diploma beveiliger BM2 op heel Schiphol (en daarbuiten) worden ingezet.
Werken in een internationale omgeving waarin jij je steentje kan bijdragen aan de veiligheid. Kom bij ons groeiende team van beveiligers!

Vacatures beveiliging schiphol

Gediplomeerde beveiligers met hospitality talent
Security- Host (M/V) (Security-assistent Schiphol-Airport)

Vind op onderwerp